7 tips om overknee boots te combineren

Goed, de herfst en de winter zijn niet ieders lievelingsseizoen. Maar minstens één ding vinden de meeste vrouwen toch wel superfijn: de hoge laarzen mogen weer uit de kast. Vrouwelijk, stijlvol en lekker warm. Wij zijn in ieder geval fan van onze overknee laarzen. Maar wat zijn nou dé tips om overknee boots te combineren? We geven je er 7 in dit blogartikel.

Vooral de zwarte overknee boots zijn populair, maar ze zijn er in meerdere kleuren en materialen. Dus als je er echt van houdt, heb je misschien wel meerdere paren nodig! Iedere vrouw ziet er goed uit met een paar overknee laarzen. Het is zeker: over-de-knie-laarzen zijn here to stay!

Overknee laarzen combineren

Het spreekt voor zich dat het materiaal van de laars bepalend is voor de uitstraling. Met suède en glad leer zit je goed. Glimmend lakleer gaat al snel de ‘Pretty Woman’-kant op. Dus tenzij dat juist je bedoeling is, kun je dat beter niet doen.

Sowieso zijn overknee boots een echte aandachtstrekker, dus combineren met bloot of korte rokjes is echt niet nodig. En wellicht is de herfst en de winter ook niet helemaal te seizoen om er weinig bij aan te dragen.

Toch vragen vele vrouwen zich af: hoe en waarmee moet ik mijn overknee laarzen combineren? Terechte vraag, waarop we je graag een antwoord geven! Komt-ie.

1. Casual overknee boots combineren

Overknee boots laten zich goed combineren met een casual look. Trek gewoon je favoriete skinny jeans aan en trek je overknee laarzen eroverheen. Een echte don’t is hoge laarzen onder je spijkerbroek dragen. Dat was enkele jaren terug in de mode, maar moet je nu niet meer willen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rachel Moore (@pinterestingplans) op


2. Bruine overknee laarzen combineren

Het zal je niet zijn ontgaan dat aardetinten in het seizoen 2019/2020 helemaal je-van-het zijn. Heb je meteen een goede reden om naast dat zwarte paar ook een paar bruine overknee laarzen aan te schaffen! Niet plat, maar met een mooie hak. Combineer je look met een beige trenchcoat en een cognaclederen tas en je ziet er onweerstaanbaar stijlvol uit.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BRE SHEPPARD (@bresheppard) op


3. Platte overknee laarzen combineren

Platte overknee laarzen combineer je in het winterseizoen goed met jeans. Als de laarzen donker zijn en de jeans licht, creëer je een mooi contrast. Met een gestreept shirt of een trui zien je platte overknee laarzen er ook goed uit. Als je jouw top, shirt of trui in je broek stopt, lijken je benen nog langer!

4. Lederen overknee boots combineren

Zwartleren overknee boots zien er natuurlijk geweldig uit. Een echte eyecatcher. Maar waar je voor op moet passen is dat je dit niet combineert met een leren jasje of ander leer in je outfit. Dan krijg je een overkill die er al snel té kinky uit gaat zien.

5. Overknee laarzen met een rokje combineren

Overknee laarzen doen je er vrouwelijk en sexy uitzien. Een boost voor je zelfvertrouwen. Overknee laarzen kun je ook goed met een midirok of korte jurk combineren. Nóg vrouwelijker! Maar let erop dat je niet overdrijft. Als je overknee boots met een (korte) minirok of een leren rokje combineert, kan het er een tikkeltje ordinair uit gaan zien. Een gewaarschuwde vrouw…
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door I AM ILY (@iamily.official) op


6. Overknee laarzen en de klassieke look

Hoge, zwarte laarzen in combinatie met een zwarte mantel. Dat is wat je noemt klassiek. Trek een nette skinny jeans aan en draag er een blouse op. Zo kom je superstijlvol voor de dag.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Assitan (@stylesbyassitan) op


7. Ga voor de extra vrouwelijk look met een overhemdjurk

Draag je overknee laarzen in combinatie met een oversized blouse of een overhemdjurk. Afhankelijk van het materiaal van het overhemd varieert deze look van stijlvol vrouwelijk tot sexy vrouwelijk. Doe er een riem omheen om je taille te accentueren. Deze look staat ook uitstekend in combinatie met bordeauxrode overknee laarzen.

Vind je het dit najaar of deze winter te fris voor een overhemdjurk? Draag dan een oversized trui over je hoge laarzen. Dat ziet er echt herfstachtig en stylish uit.

Conclusie: overknee boots combineren

Dat waren ze. Onze 7 tips om je overknee boots te combineren. We hopen dat we je geïnspireerd hebben met nieuwe ideeën om overknee boots met de rest van je garderobe te combineren.

Bekijk hier al onze dameslaarzen en dameskleding voor de hoogste korting op je favoriete topmerken.