Jako

Jako is een sportmerk dat niet alleen voor sportkleding zorgt maar ook voor de accessoires die hierbij nodig zijn. Iedereen kent het merk bijna wel van de voetbalvelden en andere sportverenigingen. Jako is voornamelijk te vinden op het voetbalveld in de vorm van; ballen, tassen, kleding en andere accessoires. Eigenlijk kan geen enkele sportvereniging zonder Jako. Jako heeft in de loop van de jaren zijn plekje weten te vinden in de sportbranche en verzorgd ondertussen voor veel sportclubs in Nederland kleding en accessoires.

Jako is een partner van het bedrijf Groeneveld en Top. Dit is een bedrijf dat sport kledingstukken bedrukt. Het bedrijf bedrukt niet alleen maar sportkleding, maar doet ook aan andere gepersonaliseerde bedrukkingen. Door dit bedrijf krijg je dus de verschillende voetbalverenigingen met hun eigen shirtjes. Dit zorgt ervoor dat elke sportclub zijn eigen imago heeft en er op zijn eigen manier uit ziet. Jako levert hun kleding aan Groeneveld en Top en vervolgens maken zij er een gepersonaliseerd item van. De kledingstukken van Jako worden ontzettend veel gebruikt bij diverse teamsporten, dit komt omdat de items erg comfortabel zijn. Daarbij komt ook nog dat de items een ontzettend goede prijs kwaliteit verhouding hebben, de kwaliteit is namelijk erg goed, maar de prijzen zijn laag! Dit is natuurlijk ideaal voor een grote inkoop voor bijvoorbeeld een team. Voor het voetballen heeft Jako verschillende accessoires in hun collectie. Denk bijvoorbeeld aan ballen, ballennetten, afzethoedjes, tassen, waterfleshouders en koelboxen.

Jako sportkleding

Jako heeft verschillende soorten sportkleding in hun assortiment. Het merk heeft kleding voor het voetballen, hardlopen, handballen, volleyballen, basketballen en voor casual gelegenheden. De trainingskleding van Jako maakt het dragen van sportkleding prettig. Wat je doet als sporter, bewegingsvrijheid en vertrouwen in het materiaal is één van de belangrijkste dingen wanner het aankomt op het neerzetten van een goede prestatie. Je wilt namelijk tijdens het sporten je concentreren en niet irriteren aan het materiaal. De trainingskleding van Jako is met aandacht vormgegeven en vanuit het proces is er nagedacht vanuit de sporter.

De voetbalkleding, hardloopkleding, handbalkleding, basketbalkleding en volleybalkleding van Jako stimuleert een goede hygiëne. Door het gebruik van de juiste materialen wordt er een juiste lichaamstemperatuur en afvoer van transpiratie bevorderd. Dit heeft een gunstige invloed op het gebruikersgemak en zorgt ervoor dat je sportieve inspanningen worden gemaximaliseerd zonder dat het materiaal hierbij een afleidende factor is. De sportkleding van Jako is gemaakt van diverse materialen zoals duurzaam polyester en hoogwaardig katoen.  

Jako sport

Sporten is een belangrijk deel van je leven. Met sport houd je jezelf gezond en kun je even al je emoties kwijt. Met sporten vergeet je even de wereld om je heen en sporten in teams kan je samenwerking verbeteren. Al met al is sporten dus ontzettend belangrijk en Jako weet dit als geen ander. Het doel van Jako is om sportkleding en accessoires te ontwerpen en te maken die het sporten makkelijker en fijner maken. Jako wilt namelijk niet dat als je aan het sporten bent, je wordt afgeleid door niet lekker zittende kleding of verkeerde stoffen. Jako maakt hun kleding met veel zorg en heeft daarbij ook nog eens een goede prijs kwaliteit verhouding. Dit is natuurlijk mooi meegenomen, helemaal als je items voor een heel team wilt scoren. Je vindt bij Jako alles voor een goede training. Denk hierbij aan sportshirts, sportbroeken, trainingspakken, tassen en waterflessen. Naast dat Jako verschillende sportkleding biedt, biedt het merk ook ondergoed. Bij het maken van het ondergoed wordt er goed gekeken naar de kwaliteit en de stoffen van de items. Het ondergoed is zo ontworpen dat deze zich goed om het lichaam vormt. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het sporten geen oncomfortabel gevoel hebt. Vrij kunnen bewegen tijdens het sporten is ontzettend belangrijk en daar heb je geen afleidingen bij nodig. He tondergoed is te vinden in verschillende soorten, maten en kleuren. De items worden gemaakt van ademend materiaal dat de hygiëne en lichaamstemperatuur bevordert.  

Jako Trainingspak

Een trainingspak is niet te missen bij een teamsport. Bij de wedstrijden draagt het gehele team hetzelfde trainingspak en dit zorgt ervoor dat er een eenheid wordt gevormd. Jako trainingspakken zijn comfortabel, van hoge kwaliteit en hebben een goede prijs. Voor een team trainingspak kan het pak worden bedrukt door Groeneveld en Top. Hierdoor vorm je een team vanaf het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je weer naar huis gaat!