Bestellen

 

Bestellen bij To Be Dressed

Leuk dat je To Be Dressed hebt gevonden! Bestellen bij ons is heel eenvoudig. Je hebt direct toegang tot honderdduizenden kledingstukken, schoenen & accessoires. Klik hier om direct een account aan te maken.

Het is zeer eenvoudig om bij To Be Dressed een bestelling te plaatsen. Volg onderstaand stappenplan en je bestelling komt zo spoedig mogelijk jouw kant op:

Stap 1: Zoek één of meerdere artikelen uit en plaats ze in je winkeltas

 • Ga naar het artikel van je keuze, selecteer de juiste maat, kleur en aantal en klik op de button: 'Bestel Nu'.
 • Je kunt meerdere artikelen in je winkeltas plaatsen middels de hierboven beschreven methode. Heb je alle artikelen van jouw keuze in je winkeltas geplaatst, dan klik je op het winkeltasje rechts bovenaan de pagina. Je krijgt een overzicht van je winkeltas en kunt naar wens nog zaken wijzigen en/of verwijderen.
 • Ben je klaar met shoppen? Klik dan op de button 'Bestel Nu'
 • Zorg dat je bent ingelogd met je eigen To Be Dressed account of maak hier direct een account aan. Plaats je bestelling en de items worden geleverd op het adres van jouw keuze.

Stap 2. Leveringsinformatie

 • Controleer je bestelling. Eventueel kan je het bezorg- en/of factuuradres aanpassen.
 • Let op: To Be Dressed biedt artikelen aan van meerdere leveranciers. Indien je meerdere artikelen besteld kan het zijn dat je deze op verschillende momenten ontvangt. Indien je artikelen bestelt die afkomstig zijn van meerdere leveranciers, dan wordt dit duidelijk weergegeven in het bestelproces.

Stap 3. Betaalwijze en je bank kiezen

To Be Dressed biedt de mogelijkheid om de betaling te voltooien via iDEAL, Mastercard, Maestro, Visa, Bancontact Mister Cash, Giropay en Billink. Voor meer informatie over de betaalmogelijkheden klik hier

 • Je plaatst je bestelling in je winkeltas en wordt vervolgens doorgeleid naar de overzichtspagina.
 • Vul je gegevens in en kies de betaling van jouw keuze en volg vervolgens de instructies om de bestelling af te ronden.
 • Je wordt doorgeleid naar je eigen internetbankier omgeving, waar je betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en voltooi de betaling.
 • To Be Dressed zal vervolgens bericht ontvangen dat de bestelling is betaald.
 • LET OP: Vergeet niet na het betalen terug te gaan naar de shop om je bestelling af te ronden!
 • Indien je besluit de bestelling te retourneren, heb je het recht om het desbetreffende bedrag terug te ontvangen. Het artikel dient retour gestuurd te worden direct naar de desbetreffende winkelier. De winkelier zal na ontvangst aangeven dat de retour is verwerkt waarna je een email ontvangt met als titel: retour verwerkt en akkoord bevonden / retour verwerkt en niet akkoord bevonden. Nadat de status 'retour verwerkt en akkoord bevonden' is doorgevoerd in je account, wordt het totaal betaalde bedrag (inclusief eventueel betaalde verzend -en betaalkosten) binnen uiterlijk 10 werkdagen teruggestort . Voor meer informatie over retouren, klik hier.

Stap 4. Bestelling afronden

 • Bedankt voor je bestelling.
 • Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je een orderbevestiging op het e-mailadres waarmee je bent ingeschreven op je To Be Dressed account.
 • Heb je na je bestelling geen bevestiging ontvangen dan kan het zijn dat de betaling niet goed is binnengekomen en dat de bestelling daarom niet is geaccepteerd. Je bestelling heeft dan de status 'In afwachting' of 'Geannuleerd'. Neem hierbij even contact op met onze klantenservice.
   

Je bestelling volgen

De actuele status van je bestellingen kun je volgen via Mijn Account. Is de status van je bestelling onderstreept, dan kun je er op klikken voor meer informatie.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst op To Be Dressed, dan ontvang je direct na het plaatsen van je bestelling een orderbevestiging inclusief factuur in je opgegeven e-mailadres. Hierin vind je een overzicht van de door jouw bestelde artikelen. Zodra het pakket is overgeleverd aan PostNL, ontvang je een nieuwe e-mail met daarin de track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. Als je op de link in de e-mail klikt of dit nummer invult op de website van PostNL pakketten, kan je zien waar je pakket zich bevindt in het bezorgtraject. Geretourneerde artikelen kunnen NIET worden gevolgd via je To Be Dressed account. Voor meer informatie over het retourneren van artikelen klik hier.
 

Je bestelling annuleren

Wanneer je je bestelling hebt geplaatst en betaald dan is de bestelling definitief. Als de bestelling is geplaatst in de webshop, komen de artikelen direct in het leveringstraject van To Be Dressed terecht. Annulering van de bestelling is dan hier niet meer mogelijk.

Wanneer je de bestelling ontvangt en je bent onverhoopt niet tevreden met je aankoop, dan mag je deze natuurlijk altijd retourmelden en vervolgens retoursturen naar het opgegeven adres. Klik hier voor meer informatie over het retour sturen van artikelen.
 

Je bestelling is niet leverbaar

Ondanks dat wij in samenwerking met onze winkeliers altijd streven naar een up-to-date voorraad kan het altijd voorkomen dat een artikel helaas niet leverbaar is. In dat geval zullen we eerst kijken of het bestelde artikel geleverd kan worden door een andere winkelier. Mocht dit niet lukken dan zullen we je order moeten annuleren. Je krijgt hier per e-mail dan bericht over en je complete aankoopbedrag wordt diezelfde dag nog teruggestort. Deze terugbetaling wordt via dezelfde creditcard en/of betalingsmethode uitgevoerd die je hebt gebruikt voor je oorspronkelijke aankoop.

Daarbij krijg je tevens een persoonlijke kortingscode ter waarde van € 5,- euro ter compensatie voor je volgende aankoop.