Betalen & Geldzaken


To Be Dressed respecteert jouw persoons- & privé gegevens en zal deze niet gebruiken voor andere doeleinden of verstrekken aan derden. Voor meer informatie over het privacybeleid klik hier.
 

Betaalmethoden

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst kun je zonder toeslag gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheden:

 • iDEAL
 • Bancontact/ MisterCash 
 • Giropay


iDEAL is voor Nederlandse betalingen de meest gebruikte betaalmethode. iDEAL betekent dat je het gevraagde bedrag bij het plaatsen van je bestelling online betaalt in de beveiligde omgeving van je eigen bank.

Betaling via creditcard is mogelijk tegen een kleine toeslag van € 4,99. De betaling kan middels de volgende kaarten;

 • Mastercard
 • Maestro
 • Visa


Betalingen middels creditcard worden altijd binnen een beveiligde omgeving afgehandeld en hierbij wordt altijd gebruik gemaakt van 3D Secure.

Ook achteraf betalen is bij ons mogelijk met een kleine toeslag van € 0,99 middels de volgende betaalmethode;

 • AfterPay
   

AfterPay voert voor www.to-be-dressed.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
 

Verwerking van je betalingen

Betalingen via iDEAL, Bancontact/ MisterCash en Giropay worden altijd direct verwerkt. Betaling middels een creditcard en/of AfterPay kunnen iets langer duren. Op al onze betalingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
 

Betalen vanuit het buitenland

Het is mogelijk om artikelen direct in het buitenland te laten bezorgen. Je kunt deze bestellingen dan betalen middels Bancontact/ MisterCash, Giropay en/of Creditcard. Wij bezorgen de bestellingen in de volgende landen (bezorgkosten € 9,95):

 • België
 • Duitsland


Om je bestelling te laten bezorgen in het buitenland, kun je je eigen adres invoeren bij het aanmaken van een account. De betaalmethoden die wij bieden voor verzending naar België en Duitsland, zijn Bancontact/ Mistercash, Mastercard, Maestro, Giropay en Visa creditcard. Na betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk naar België of Duitsland verzonden en kun je je pakket volgens middels de Track&Trace code die ontvangt in de mail waarin de verzending wordt bevestigd.
 

Orderoverzicht

Door in te loggen op Mijn account heb je een actueel overzicht van je bestellingen en betalingen. In dit overzicht kan je ook zien of artikelen die je retour hebt gestuurd, zijn verwerkt. Deze artikelen krijgen de status: 'retour verwerkt'. Nadat de status 'retour verwerkt' is aangepast op je account, wordt het betaalde bedrag binnen uiterlijk 10 werkdagen teruggestort.