BIBA

Sieraden.. je kan ze niet genoeg hebben! Sieraden kunnen je outfit helemaal maken of breken. Een overload aan drukke sieraden is natuurlijk niet wat je wil, maar met wat leuke armbandjes of kettingen kun je je basic outfit leuk opfleuren. Het Nederlandse merk BIBA heeft de leukste sieraden voor vrouwen, armbanden, kettingen, oorbellen en ringen, je vindt het allemaal in de brede collectie van BIBA!

BIBA armband

BIBA is een Nederlands merk en draagt officieel de naam BIBA Experience. Het merk is opgezet in 2000 en begon als een groothandel voor trendy sieraden die pasten bij de laatste mode. Sieraden zijn voor veel vrouwen (en mannen) echt een must, want zonder je favoriete ring of armband voel je je al snel ‘naakt’. BIBA snapt dit gevoel en weet precies welke sieraden je op dit moment nodig hebt. Het merk had al jarenlange ervaring in de sieradenbranche en vond dat het tijd werd voor een eigen sieradenlijn – en dat is niet zonder succes gebleken! Inmiddels is BIBA een waar begrip in Nederland en loopt iedereen weg met de prachtige sieraden van het merk.

Het meest bekend zijn de zilveren BIBA armbandjes. De armbandjes hebben een beetje iets weg van de welbekende Buddha to Buddha armbanden. Deze armbanden zijn al jaren erg populair, je ziet ze bijna overal en iedereen wil graag zo’n armband hebben. Helaas zijn deze armbandjes vaak erg duur, waardoor je het vaak bij één armband houdt. Bij BIBA hoef je je daar echter geen zorgen over te maken, want de zilveren armbandjes zijn lang niet zo prijzig als bij Buddha to Buddha. Ook heeft BIBA een erg brede collectie, waardoor je vaak kan wisselen van armbandjes. De armbanden zijn ideaal om te mixen en matchen en door de goede kwaliteit-prijs verhouding is dit ook nog eens geen probleem. BIBA is dus een perfect merk voor elke vrouw die van afwisseling en sieraden houdt. Omdat de sieraden van BIBA niet heel prijzig zijn, is het leuk om vaak af te wisselen. Zo wordt je je sieraden niet snel zat en kan je langer genieten van al jouw sieraden!
 BIBA oorbellen

Voor alle fans van het mix en matchen heeft BIBA ook nog een oorbellencollectie. De oorbelletjes van BIBA hebben dezelfde look als de bekende zilveren armbanden en passen daardoor perfect bij elkaar. De oorbellen hebben zogenoemde chain schakels, wat je ook bij veel armbanden ziet. Het zijn wat kleinere ringetjes, waardoor ze perfect zijn voor een alledaagse look. Het merk heeft echter veel meer dan alleen de basic, zilveren ringetjes, want ook voor grote, opvallende oorbellen kan je terecht bij BIBA. In de huidige zomercollectie zie je veel aardse, lichtere kleuren terug die helemaal passen bij dit seizoen. Om een echte Ibiza look te creëren heeft BIBA bijvoorbeeld prachtige oorbellen met veertjes of franjes.

BIBA ringen

Het zal geen verrassing zijn, maar ook de ringen van BIBA sluiten perfect aan bij de oorbellen- en armbandencollectie. De collectie ringen bestaat uit de bekende zilveren chain ringetjes, prachtige gouden ringen met een grote ‘diamanten’ knop en brede ringen waarmee je een ultieme statement look creëert. De brede ringen zijn dé trend van dit jaar en zie je bij elk merk terug komen. Deze brede ringen zijn verkrijgbaar in het goud en (donker)zilver. BIBA heeft hierin veel variatie, zo kan je kiezen voor een basic item of een ring waarin veel steentjes in verwerkt zijn voor een iets chiquere look.

BIBA sieraden

Wat maakt BIBA nu echter zo’n uniek merk? Daar zijn verschillende antwoorden op te geven. Het zijn niet alleen de prachtige, vernieuwende collecties die het merk uitbrengt, maar ook de uitstekende service die je bij elk BIBA verkooppunt kan verwachten. BIBA gelooft namelijk als geen ander in de speciale kracht van (kleine) ondernemers. Bedrijven die echt hart voor de zaak hebben én ook voor hun klanten. Daarom kan je bij elk BIBA verkooppunt een uitmuntende service verwachten.

BIBA is bekend geworden in Nederland door de Buddha to Buddha look a like armbandjes, maar het sieradenmerk heeft veel meer prachtige sieraden. In de collecties van dit jaar komen veel kleurrijke sieraden voor. Groen, rood, roze, blauw of allerlei kleuren bij elkaar, het kan zo gek niet of je vindt het bij BIBA! Elk seizoen brengt het merk weer nieuwe collecties uit die altijd weer verrassen.