Björn Borg

Björn Borg is oorspronkelijk een onderbroeken merk dat is ontstaan in 1984. In 1989 was Anders Arnborger ervan overtuigd dat er een verandering moest komen in de onderbroeken wereld. Hij ontwierp samen met wereldberoemde tenniser Björn Borg een nieuw soort boxer die totaal anders was dan wat men gewend was. De boxers werden dan ook niet verkocht; geen enkel bedrijf durfde de gok te wagen om een nieuw soort boxer aan te bieden. Björn Borg was zijn tijd voor.

Omdat opgeven niet in het woordenboek van dit stoere merk voorkomt, bleven Anders en Björn in hun eigen ontwerp geloven. Naarmate de tijd werd ook duidelijk dat ze al die tijd gelijk hadden gehad; de Björn Borg boxer werd een groot succes. In 1990 begon de aandacht voor de Björn Borg boxers te groeien en hield het merk het bijna niet meer bij. Er kwam ontzettend veel vraag naar de gave Björn Borg boxer en ook vrouwen wilden de boxers hebben. Dit zorgde ervoor dat in 1992 Björn Borg ook met een damescollectie kwam. In 2000 kwamen de ontwerpen die we nu kennen; kleurrijk en speels. Dit begon zich alleen maar uit te breiden en in 2004 werden de onderbroeken ook met mooie figuurtjes versiert. Vanaf 2014 is het merk zich ook gaan focussen op sportkleding en sportondergoed. Dit is op de dag van vandaag uitgebreid tot een brede collectie sportkleding. Het normale ondergoed is ook nog steeds niet vergeten; er is een uitgebreide collectie te vinden voor mannen, vrouwen en kinderen.

Het merk heeft zijn focus de laatste jaren ook gelegd op het maken van sportkleding. Hier komt goed naar voren waar het merk ooit bij is ontstaan; de tennissport. Dit is goed te zien aan het assortiment; er is veel keus voor man en vrouw en er komt elk seizoen een nieuwe collectie voor verschillende sporten. Dit zorgt ervoor dat je nooit zonder een hippe sportoutfit zit van dit mooie merk. In de laatste collectie zitten er zelfs broeken die zo zijn vormgegeven dat het lijkt alsof het een normale pantalon is. Het merk speelt dus goed in op de comfortabele en stijlvolle trend van nu!

Bjorn Borg boxers

De Bjorn Borg boxers zijn al jaren lang een geliefd item in de mannenkledingkast. De boxers zijn van hoge kwaliteit en hebben dé perfecte pasvorm. Ook zorgen deze boxers ervoor dat comfort en stijl samen worden gebracht. Het merk heeft sinds kort ook een speciale performance lijn. Dit zijn onderbroeken die worden gemaakt van een bepaalde stof waar goed in gesport kan worden. De stof van deze items is zweet afvoerend en heeft een ondersteunende werking. De boxers van Bjorn Borg zijn hip vormgegeven zodat het niet erg is als er een klein randje te zien is.

Bjorn Borg dames

Bjorn Borg is, zoals we nu weten, niet alleen maar voor mannen, maar ook voor vrouwen. De vrouwencollectie van dit prachtige merk bestaat uit onder andere ondergoed, zwemkleding, sportkleding en loungewear. Bjorn Borg houdt de trends van nu goed in de gaten en past zich hier goed op aan. Dit is ook te zien aan de items die het merk maakt. Een paar jaar geleden was het merk natuurlijk een ontzettende trend en wilde iedereen een boxer van Bjorn Borg hebben. Dit zwakte na een tijdje af, maar ze komen op de dag van vandaag sterk terug met een ontzettend hippe en stoere collectie die weer helemaal in de mode van nu past!

Bjorn Borg schoenen

In de collectie van dit mooie merk zit niet alleen maar ondergoed of sportkleding, maar ook accessoires en schoenen zijn er te vinden. Er zijn verschillende soorten tassen en sokken van dit stoere merk. De schoenen van Bjorn Borg zijn voornamelijk in sneakervorm, maar er zijn ook gave boots in de collectie. Schoenen zijn natuurlijk ontzettend belangrijk en maken je outfit helemaal af. Met de gave sneakers van Bjorn Borg heb je een vlotte en sportieve look die street-ready is. Je kunt de schoenen van dit mooie merk aan bij het sporten, maar zijn ook ontzettend gaaf te combineren voor een normale casual dag. In combinatie met een paar leuke sokken zijn de sneakers helemaal af te stijlen en kun je goed jouw eigen identiteit laten zien!