Een badpak is nog steeds mega hip. Vorig jaar zagen we deze trend al en ook deze zomer ga je het badpak weer veel zien op het strand of bij de zwembaden. Al denken veel mensen, vooral jonge meiden al snel aan de ouderwetse modellen van vroeger het tegendeel is zeker al bewezen. Badpakken zijn een heuse trend aan het worden en dit fashion item doet niet meer onder van de bikini. Een badpak is zelfs net zo sexy als een bikini. Badpakken mogen er mooi en verleidelijk uitzien deze zomer want er zijn een hoop fantastisch modellen. Ik laat jullie zien waarom een badpak zo leuk is.

badpak

1# Een badpak is echt niet zo saai als je denkt

Je hebt de keuze uit modellen met veel kleur of printjes zoals een tropische print of een dieren-print, bloemen of figuren, allemaal leuke vrolijke dingen maar de allerhipste badpakken deze zomer zomer zijn toch wel de badpakken a la Baywatch of een strapless exemplaar.

2# Je bespaart geld

Een bikini kan vaak nog best duur zijn, dit omdat er een apart kaartje hangt aan het broekje en het topje. Heb je eindelijk een leuk topje gevonden die niet te duur is, is het broekje nog net wat duurder. Vervelend…. Gelukkig heb je dit probleem met een badpak niet meer, je betaald gewoon voor één stuk wat soms nog goedkoper is dan een bikini top.

3# Een badpak is even sexy als een bikini

Het grote vooroordeel is momenteel dat er wordt gezegd dat een badpak niet-sexy is omdat deze meer bedekt dan de bikini. Gelukkig is dit klik klare onzin. Een badpak is zeker even sexy als een bikini, zeker met de modellen van deze tijd! Eentje met een lage v-hals of een lace-up.

4# Geen zorgen meer

Een topje dat verschuift tijdens een plons, een broekje dat afzakt tijdens een duik, ik vind het altijd heel irritant. Gelukkig kan het niet gebeuren in een badpak. Zonder zorgen de zee uitlopen of het zwembad induiken, heerlijk toch!?

5# outfit

Iedereen vindt comfort heerlijk, zeker op vakantie. Het leuke van een mooie badpak is dan ook dat je er alleen een rokje of broekje over heen hoeft te dragen en dan heb je al een super leuke outfit. Perfect om even snel wat uit je hotel kamer te pakken of om even naar de supermarkt te lopen. Ik ben fan!