Sneakers zijn op dit moment een must voor iedere schoenliefhebber. Voor iedere gelegenheid past een paar sneakers, of het nou naar je werk is of op feestjes: het kan altijd! Sneakers zijn dan ook niet meer weg te denken uit het modebeeld en komen voor in ontelbaar veel soorten, maten en kleuren. Met de lente in zicht gaan de zwarte boots weer de kast in en komen de sneakers weer tevoorschijn. Welke sneaker past bij jou? Ik ga je vertellen wat mijn top 7 onder de dames sneakers is.

Dames sneakers

We gaan het even hebben over dames sneakers. Zelf ben ik dol op sneakers en draag dan ook bijna iedere dag wel een paar sneakers. Het loopt lekker, het zit fijn en het is ook nog is gemakkelijk te combineren.

  1. Asics

Dit is absoluut met stip op nummer 1 mijn favoriet! Dan heb ik het niet over de Asics Gel sportvariant, maar bijvoorbeeld de Asics Tiger of de Asics Lyte. Deze sneakers komen voor in allerlei kleuren combinaties. Zelf houd ik van basic kleuren, maar mocht je van opvallende kleurtjes houden dan ben je bij Asics aan het juiste adres.

  1. Nike

Als we het over sneakers hebben, dan mag Nike natuurlijk niet ontbreken. Of het nu gaat om je sport outfit helemaal af te maken of om zomaar te dragen met Nike kan het altijd.

  1. Adidas

Nog zo’n topper onder sneakers, is het merk Adidas. Wie heeft er tegenwoordig geen paar Adidas Superstar in de kast?

  1. Ted Baker

In dit lijstje voor dames moeten we het zeker even hebben over het merk Ted Baker. Vind je sneakers wel gaaf, maar net een beetje te sportief? Kijk dan eens naar sneakers van Ted Baker. Vrouwelijk, sierlijk maar toch een sneaker.

  1. Via Vai

Ben je helemaal van de dierenprints, dan kan jij je hart ophalen bij een paar Via Vai sneakers. Dierenprints zijn helemaal van deze tijd, iedereen heeft wel iets in de kast met een dierenprint.

  1. Vans

Deze oldskool Vans komen weer helemaal terug in het straatbeeld.  Iedereen heeft of kent wel iemand met een paar Vans in de collectie.

  1. Converse

Last but not least; All Stars. Deze sneakers van Converse zijn echt tijdloos. Al zo lang ik me kan herinneren heb ik een paar Converse All Stars in de kast. Ook deze sneakers komen voor in allerlei maten, soorten en kleuren. Van lage tot hoge modellen, het kan allemaal bij Converse.

Sneaker sale

Ben je door het lezen van deze blog net zo enthousiast over sneakers geworden, of was je dat misschien al? Op To Be Dressed vind je al deze sneaker merken terug en ook nog eens in de sale! De kortingen kunnen oplopen tot wel -80%. Wil jij liever op de trends vooruit lopen, dan bieden wij ook nieuwe collectie aan.  Dus dames scoor dat paar sneakers snel op To Be Dressed, want jullie weten het: “A woman with good shoes, is never ugly”.