Voor mij had Aaiko altijd een beetje een stoffig imago, maar toen ik van de week een toffe outfit van een influencer voorbij zag komen op Instagram, was deze tot mijn verbazing van Aaiko. Ik besloot om eens een kijkje te nemen tussen ons Aaiko aanbod en tot mijn verbazing had het Nederlandse merk juist super leuke kleding! Waar mijn idee vandaan kwam dat een beetje een saai merk was, weet ik niet, want mijn eerste bestelling van het Nederlandse merk is al onderweg!

Aaiko kleding

Aaiko is een Nederlands merk, opgericht door Pauline Brakenhoff in 2005. Het merk staat voor geliefd (de betekenis van het kledinglabel in het Japans) en stoer (de betekenis van het merk in het oud Germaans). Deze twee termen staan misschien lijnrecht tegen over elkaar, maar Pauline weet ze perfect te combineren. Elke collectie van het Nederlandse merk is een perfecte mix tussen zachte, hele vrouwelijke kleding en stoerdere items. Deze mix zorgt voor prachtige outfit combinaties. Sinds 2005 is het kledinglabel in korte tijd uitgegroeid tot een internationaal modemerk met verschillende verkooppunten verspreid over de hele wereld! De essentie van het merk is echter niet verandert en zal volgens Pauline ook nooit veranderen. Door het reizen over de wereld krijgt Pauline juist steeds meer nieuwe inspiratie en deze vertaalt ze weer verder in elke nieuwe collectie.

Aaiko jurk

Eén van de leukste items uit de huidige collectie, vind ik de Falissa Flower jurk. Deze jurk is heel donker blauw en heeft over de gehele jurk kleine witte bloemetjes afgedrukt. De jurk valt los, maar valt rond je taille iets strakker, waardoor er toch een mooi model in de jurk zit. De stof is vrij dun en het jurkje heeft lange mouwen, dit maakt het jurkje dé perfecte voorjaarsjurk! Wanneer je het toch nog iets te koud vindt, kun je een vest erover heen dragen om lekker warm te blijven. Combineer het jurkje met leuke bikerboots of mooie witte sneakers. Wil je dit jurkje ook bestellen? De meeste Aaiko jurkjes vallen iets groter uit, dus misschien is het nodig om een maat kleiner te bestellen!

aaiko jurk

Aaiko sale

Ben jij al een tijdje gek op het merk Aaiko, of raak je er nu ook voor het eerst mee in aanraking? Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen met het Nederlandse merk! Mijn eerste bestelling is onderweg en ik kan niet wachten tot ik het jurkje binnen heb en zelf aan kan doen. Wil jij ook Aaiko kleding shoppen voor een voordelige prijs? Neem dan snel een kijkje in onze outlet van het Nederlandse geliefde kledinglabel en begin jouw voorjaar goed in een nieuwe outfit. Veel shopplezier!