De meeste van jullie zullen de merken Scotch & Soda, Maison Scotch, Scotch Shrunk en Scotch R’Belle wel kennen! Maar kennen jullie de nieuwe collectie van Scotch al? Amsterdams Blauw is namelijk de denim collectie van het bekende merk Scotch & Soda! Lees snel verder & kom alles te weten over deze gave collectie.

Amsterdams BlauwScotch

Amsterdams Blauw is de denim collectie van het bekende merk Scotch & Soda. De collecties zijn van hoge kwaliteit net zoals de andere collecties van het merk. Shirts, jeans, jassen, truien en accessoires, alles wordt gemaakt met oog voor detail!

Het modemerk Amsterdams Blauw biedt een opvallende collectie aan. De kleur blauw komt namelijk terug op verschillende manieren: vintage blauw, groenblauw en felblauw. Bij de collectie wordt er gebruik gemaakt van trendy ontwerpen, bijzondere wassingen en er wordt gewerkt met handgemaakte details. Hierdoor is elk item uit de collectie uniek te noemen, wat we ook zijn gewend van het merk. Bij dit merk kun je voor alles wat betreft denim stoffen terecht. Wanneer je helemaal blij wordt van luxe vintage kleding met een stoer accent, opvallende prints en combinaties, dan is Amsterdams Blauw echt een merk dat bij je past!

De naam Amsterdams Blauw verwijst naar de kleur verf die in de 17e eeuw werd gebruikt om Nederlands porselein mee te versieren. Het merk wordt steeds populairder en beter bekend.

Barfly by Scotch

Zijn jullie ook helemaal verliefd op de geur die in de Scotch winkels hangt? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Er is namelijk een hele collectie van de parfum Barfly. De geur is namelijk niet alleen verkrijgbaar in een parfum, maar ook in een geurkaars en wasmiddel.

Barfly parfum

Barfly is de eigen geur van Scotch, voor hem en voor haar. Net als de kleding heeft dit parfum een eigen karakter en zit het vol details. De geur bevat frisse hoofdtonen van citroenkruid, middentonen van muskus en sandelhout en tonen van Madagaskar-vanille.

Barfly geurkaas

Haal de sfeer van het merk Scotch in huis met de Barfly geurkaas. De Barfly kaars is net zoals de parfum zeer intens, met tonen van citroenkruid, sandelhout, muskus en Madagaskar-vanille. De kaars brandt ongeveer 40 uur, dus je kan wel een tijdje met de kaars doen!

Barfly wasmiddel

Een bijzondere uitbereiding van de Barfly collectie is het wasmiddel Barfly. Dankzij het wasmiddel ruikt niet alleen je huis naar het heerlijke geurtje, maar ook je kleding kan vanaf nu ruiken naar het fantastische luchtje Barfly. De verpakking, een robuuste zwart matte fles, is in elk geval al een accessoire voor op je wasmachine. Het Barfly wasmiddel is net als de parfum en geurkaas een mix van citroenkruid, sandelhout, anijs en muskus. De flessen wasmiddel zijn te koop in flessen van 750 ml voor €14,95. Een fles wasmiddel is goed voor 18 wasbeurten!

Ben jij helemaal fan van het merk Scotch? Neem dan snel een kijkje in onze Scotch & Soda, Maison Scotch, ScotchR’Belle en Scotch Shrunk outlet!Scotch