Zelf worstel ik er áltijd mee: doorschijnende witte kleding. In de zomer wil ik graag witte outfits dragen, het oogt lekker zomers en bij een gebruinde huid vind ik witte kleding echt prachtig. Helaas worstel ik altijd met één ding en dat is dat witte kleding bijna altijd doorschijnt. Ik heb al van alles geprobeerd, maar toch blijf je vaak mijn bh of onderbroek een beetje zitten. Laatst kreeg ik een tip van een vriendin en sindsdien heb ik geen last meer gehad van doorschijnende kleding. Benieuwd welke tip het is? Lees dan snel verder!

Witte kleding

Ik heb echt van alles al geprobeerd. Wit ondergoed, witte hemdjes dragen, alleen nog wat dikkere witte kleding kopen: het hielp allemaal maar niet. Altijd bleef je het ondergoed een beetje zien. Tegenwoordig is dat eigenlijk ook niet meer zo erg, want veel modeliefhebbers zijn helemaal fan van transparante kleding waarbij je je mooiste bh kan showen. Maar wanneer ik witte kleding draag, wil ik het liefste niet dat mijn ondergoed doorschijnt. Toen ik onlangs weer een wit shirt aan had en ik hierover klaagde, zei ze tegen mij: “Ik draag altijd een rode string of een rode bh als ik witte kleding aan heb.” Eerst dacht ik dat ze een grapje maakte, maar ze was serieus. Ze had deze tip ooit van haar moeder gekregen. Thuis heb ik het gelijk getest en hoe gek het ook is: het werkt! Wanneer je een donkere of getinte huidskleur hebt, kun je ook voor bruin ondergoed gaan. Ook dit schijnt dan niet door!

Dames lingerie

Nu je dit weet, is het natuurlijk tijd om rode, roze of bruine lingerie aan te schaffen! De zomer staat alweer voor de deur en zo wordt het langzaam maar zeker ook weer tijd voor witte kleding. Neem snel een kijkje in onze dames ondermode outlet en scoor een rode boxershort, string of hipster zodat ook jij je geen zorgen meer hoeft te maken om doorschijnende kleding. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in onze dames outlet voor de leukste witte outfits. En last but not least: vergeet je vriendinnen niet te vertellen waar je deze tips gevonden hebt!