Björn Borg is bekend van zijn ontzettend comfortabele onderbroeken die er ook nog eens super leuk uit zien. Nu heeft dit gave merk ook sportkleding die net zo comfortabel en stoer is als de onderbroeken! Björn Borg is natuurlijk zelf altijd tennisser geweest en hij weet dus als geen ander hoe belangrijk fijne sportkleding is!

Björn Borg sportkleding

Björn Borg heeft sinds een tijdje ook sportkleding in hun assortiment. Björn Borg was natuurlijk zelf een tennisser en weet daarom als geen ander hoe belangrijk het is om comfortabele sportkleding te hebben. Goede sportkleding kan sporten makkelijker maken en zorgt ervoor dat je je 100% kunt focussen op het sporten. Björn Borg heeft sportkleding voor mannen en vrouwen en heeft ook een speciale tennis lijn. De sportkleding van Björn Borg is net als het ondergoed vrolijk en met leuke kleuren ontworpen. De kleding wordt, zoals ik hierboven al zei, ontworpen voor comfort en stijl. De items hebben de ultieme pasvorm.

In de sportkleding collectie zit niet alleen maar kleding voor het echte sporten, maar ook loungewear. Met de loungewear van Björn Borg kun je je 100% comfortabel voelen als je thuis op de bank zit, iets actiefs gaat doen of gewoon even een dagje lekkere comfy kleren aan wilt. In de loungewear collectie zitten onder andere joggingsbroeken, truien, joggingspakken en semi joggingsbroeken. Deze broeken lijken namelijk erg op een pantalon en zijn daarom goed geschikt voor casual overdag.

In de aparte tennis collectie van Björn Borg zit kleding voor mannen en voor vrouwen die speciaal zijn ontworpen voor de tennissport. In de collectie voor vrouwen zitten onder andere tennisrokjes en tennisjurken. In de mannencollectie zitten onder andere speciale shirts en broekjes voor het tennissen.

Björn Borg

Voor als je Björn Borg nog niet helemaal kent; Björn Borg is een merk dat ondergoed, accessoires, sportkleding en schoenen ontwerpt en verkoopt. De oprichter van Björn Borg is Björn Borg de tennisser. Toen hij stopte met tennissen besloot hij zijn kennis van sport en comfort te gebruiken voor het ontwikkelen van een merk dat 100% comfort biedt. Toen Björn Borg net ontstond, liep het merk al erg voor op zijn tijd. De boxers die het merk maakte werden meteen een uniek item en al snel kwam de vrouwencollectie ook uit. Dit kwam onder andere omdat vrouwen zelf de boxers van de mannencollectie gingen dragen, omdat ze zo graag zelf een Björn Borg item wilden hebben.

Op de dag van vandaag is het merk uitgebreid tot een van de bekendste ondergoed en loungewear merken ter wereld en zijn de items overal ter wereld verkrijgbaar!