Voor je kinderen wil je altijd het beste van het beste. Nieuwe schoenen zijn een lastige keuze en al helemaal voor kinderen. Voor de beste schoenen moet je dan ook bij Braqeez zijn. Dit stoere merk biedt goede kwaliteit schoenen die er ook nog eens ontzettend gaaf uit zien!

Braqeez

Het avontuur van Braqeez begon als Brakkies. Sinds 1988 maakt dit stoere merk eigenwijze en vrolijke schoenen, allemaal voor een betaalbare prijs. Braqeez heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding die tot op de dag van vandaag ontzettend succesvol is in Nederland, België en Duitsland. De kinderschoenen van dit fantastische merk zijn van goede kwaliteit en zijn dus perfect voor jouw zoon of dochter. De pasvorm is vanaf het eerste moment perfect en dit is natuurlijk ideaal voor kinderen. Het merk houdt zich bij elke nieuwe collectie aan zes kernwaardes; stoer, verantwoord, zelfverzekerd, vrolijk, energiek en trendy.

Kinderschoenen

Bij kinderschoenen zijn er een aantal dingen belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan de pasvorm, kwaliteit, uitstraling en het model. Kinderen hebben soms een sterke mening en daarom is het belangrijk dat ze de schoenen die ze aankrijgen ook mooi vinden. De collectie van Braqeez zit vol met gave en stoere schoenen die allemaal verschillend zijn, zo is er voor ieder kind wel een goede en leuke schoen. Als ouders zijnde heb je natuurlijk ook nog een paar eisen, vooral de pasvorm en ondersteuning zijn belangrijk voor jullie als ouders. Gelukkig zijn alle schoenen van dit prachtige merk voorzien van slijtvaste rubberzolen, zachte leren veringen, doorgroei ruimte en uitneembare binnenzolen.

Braqeez sale

Op To Be Dressed is er altijd sale, waarbij de kortingen kunnen oplopen tot -80%. Wij bieden in onze webshop een mooie collectie aan Braqeez schoenen. Alle collecties in onze webshop worden elke dag aangevuld, het kan dus zomaar zijn dat er vandaag niks voor jou bijzit, maar morgen wel. Houd daarom onze site goed in de gaten, voor de laatste koopjes en nieuwste items!

Heb je niks kunnen vinden in de collectie van Braqeez? Neem dan ook eens een kijkje bij de volgende leuke kinderschoenenmerken: Clic!, Shoesme en GIGA.