Wie denkt aan sportieve mode, denkt aan Champion. Dit is het merk voor athleisure sweaters en sportieve hoodies. Elke seizoen komen er weer nieuwe items die we overal op de straten zien verschijnen. Het wordt steeds populairder om streetwear als dagelijkse kleding te dragen. Dit is een van de redenen dat dit merk momenteel niet weg te denken is uit het straatbeeld. 

Champion

Het merk is opgericht n 1934 in Amerika. Zijn wereldwijde beroemdheid heeft het merk vooral te danken aan de superieure kwaliteit van de stof en dat Champion de bedenken is van de productiemethode reverse weave. De naam zegt het al, de draden lopen bij het weefsel verticaal in plaats van horizontaal. Deze productiemethode zorgt ervoor dat de kleding aangenaam aanvoelt en heel los gevoel geeft. De vorm en de kleur van de kleding blijft altijd mooi, het maakt dus niet uit hoe vaak je in de kleding traint en wast.

Champion sweater

Vandaag de dag biedt Champion meer dan alleen sportswear. De iconische kleding heeft frisse kleuren, oversized silhouetten en statements prints met ingetogen logodetails. Comfort wordt steeds belangrijker. De sweatpants van Champion zijn een plezier om te dragen en zijn mooi afgewerkt. Het is helemaal niet meer vreemd als iemand met een comfortabele sportbroek of sweater naar school of werk gaat. T-shirts en jurkjes van het merk zijn ook super hip en comfortabel. Wil jij plezier hebben en wil je lekker kunnen bewegen? Ga dan voor kleding van Champion.

Champion sale 

Ben jij opzoek naar trendy sportkleding? Dan ben je nu op het goede adres! To Be Dressed is namelijk dé sportkleding outlet van Nederland. We bieden namelijk een ruime collectie aan voor een zeer lage prijs. Kortingen kunnen bij ons zelfs oplopen tot wel -80%. Door de samenwerking met talloze winkeliers krijgen wij elke dag nieuw aanbod en kan het dus zo zijn dat er nu niks voor je tussen staat, maar over een paar dagen weer wel! Houd de To Be Dressed webshop dus scherp in de gaten voor de recente collectie heren-, dames– en kindersportkleding.