Waar zullen we is beginnen te vertellen over dit gave merk, wat tegenwoordig niet meer uit het modebeeld is weg te denken? Laten we bij het begin beginnen. Daily Paper is een merk van Hollandse bodem en dan hebben we het over Amsterdam. Het merk is opgericht door vijf vrienden, die totaal geen ervaringen hadden in de mode branche. Het merk is geïnspireerd op Afrikaanse culturen en roots van de vijf vrienden. Geen collectie van het Nederlandse merk is hetzelfde, omdat de oprichters bij iedere collectie de inspiratie halen uit een andere Afrikaanse stam. Deze inspiratie wordt vervolgens verwerkt in de items door gebruik te maken van kleuren en subtiele details. Hierdoor is Daily Paper zeer herkenbaar. Hieronder ga ik je vertellen wat het modelabel zoal aanbiedt, lees je mee?

Daily Paper hoodie

Een absolute must-have van dit sportieve en toch hippe merk is de Hoodie! De hoodies zijn gemaakt van comfortabele stoffen zoals katoen en sweatstof. De hoodies zijn gemaakt zoals we de hoodies kennen, voorzien van een capuchon en steekzak. Ze zijn verkrijgbaar in talloze kleuren. Om de hoodies herkenbaar te maken is ook het logo van Daily Paper in de truien verwerkt.  Ben je een groot fan van hoodies? Dan mag een hoodie van dit merk zeker niet ontbreken in je eigen collectie.

Daily Paper longsleeves

Ben je niet zo’n fan van de hoodie? Ook daar heeft Daily Paper aan gedacht. Er zijn namelijk ook truien de zogeheten longsleeves gemaakt door het merk. Deze items van de collectie zijn ook weer gemaakt in de talloze kleuren. Echter, beschikken deze items niet over een capuchon of steekzak. Op de longsleeve truien van Daily Paper is wederom het logo van het merk verwerkt, waardoor ook deze truien weer heel herkenbaar zijn in het straatbeeld.

Daily Paper Sale

Zit je net even krap bij kas, dan kan je natuurlijk ook bij Daily Paper in de sale je aankopen doen. Mocht je jouw favoriete item niet kunnen vinden, dan ben ik de beroerdste niet en heb ik voor jou een paar super gave alternatieven gevonden! Zo heeft het merk Jack & Jones hele leuke hoodies of voor de trui liefhebbers, de fijne truien van BALLIN’ Amsterdam. Neem eens een kijkje in onze webshop, waarbij de kortingen wel kunnen oplopen tot -80%.