De winter loopt op zijn eind en dus is de lente weer in zicht. De warme winterjassen kunnen weer worden opgeborgen en het is tijd voor de wat luchtigere jassen. The struggle is real, want wat is nou dé perfecte lente jas. Het moet niet te warm zijn, maar toch ook zeker niet te koud.  In de lente kan het soms nog best fris zijn, dus ik ga jullie hieronder vertellen wat de perfecte tussenjas is voor zowel de dames als de heren. Lees je mee?

Lente jas voor dames

First things first. We beginnen bij de ideale lente jas voor de dames. Het ligt er natuurlijk altijd aan wat je voor outfit gepland hebt staan en naar welke gelegenheid je gaat, maar voor de dames is er best veel keuze als het om lente jassen gaat. Denk bijvoorbeeld aan een Trenchcoat, deze is tegenwoordig te vinden in allerlei vrolijke lente kleuren en past bij vrijwel iedere outfit. Wil je een keer voor een wat stoerdere outfit gaan, dan doet de leather jacket of het bomber jack het altijd goed. Bomber jacks zijn er tegenwoordig in allerlei kleuren, maar ben je op zoek naar iets extra’s dan kan je deze jassen ook vinden met bloemen of dieren prints.

Lente jas voor heren

De lente jassen voor heren verschilt niet zo heel veel met de dames jassen. Ook heren kunnen namelijk prima een trenchcoat, leather jacket of bomberjack aan als de lente begint. Wat ik persoonlijk ook heel gaaf vind voor de heren is een spijker jack. Combineer dit met de juiste broek en je bent klaar om de show te stelen. Vroeger moesten we er niet aan denken en was het zeker niet cool, maar wat ook helemaal hip op het moment is: de windbreaker. Ook wel bekend als de “regenjas”. Ook voor de heren is er dus keuze genoeg op het gebied van de perfecte tussenjas.

Lente jas sale

Heb jij de perfecte lente jas nog niet gevonden? Neem dan eens een kijkje op To Be Dressed. Daar worden namelijk talloze lente jassen aangeboden en ook nog eens in de sale. De kortingen kunnen oplopen tot wel -80%. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor de nieuwste collecties. Laat de lente maar komen!