De feestdagen zijn helaas voorbij maar elk nadeel heeft z’n voordeel! De winter is nu toch echt begonnen, en óók in Nederland is deze week de eerste sneeuw al gevallen. Heb jij al je spullen voor het koude weer (en dan vooral de sneeuw!!) al op orde?

Blijf je lekker in Nederland deze winter? Dan vallen de maatregelen voor de kou natuurlijk nog wel mee. Maar ook in Nederland liggen de temperaturen vaak toch onder het vriespunt en moet je er voor zorgen dat je warm genoeg gekleed bent. Denk aan warme wanten, een muts of toffe oorwarmers en een dikke sjaal om niet te vergeten! Vaak kun je het in onze winter wel af met deze items en een paar handige snowboots om wel rechtop te kunnen blijven staan.

Mocht je er nou nog lekker tussenuit gaan en de ‘echte’ sneeuw opzoeken dan heb je natuurlijk een hele andere uitrusting nodig. Hierbij kun je denken aan skipakken, helmen, dikke jassen, thermokleding, sokken of misschien zelfs ski en zonnebrillen. Natuurlijk heeft winterkleding als doel je warm te houden maar dan mag je er nog wel leuk uitzien!

Om jou een beetje op weg te helpen, naar een warme en modieuze winter outfit, zetten we wat toffe items en mooie merken voor je op een rijtje.

Winter outfit, de snowboots!

Deze zijn zowel in ons koude kikkerlandje hartstikke handig maar ook zeker in het buitenland.  Bij de twee onderstaande merken Sorel en Olang vind je super toffe snowboots voor zowel jong als oud.  Ze lopen heerlijk en gaan zeker met de mode mee. Draag ze in Nederland onder een mooie jeans en in Oostenrijk lekker onder je warme skibroek!

winte

Winter outfit, basic items!

Ook voor de basics hebben we verschillende merken voor je uitgezocht. In de outlet van het merk Barts vind je vele sjaals en mutsen voor zowel heren als dames. Voor fijne damessjaals kun je ook terecht bij het merk Maison Scotch. En natuurlijk voor de warme handen bij de merken EMU Australia en Burton!

winter

Laat die kou en sneeuw maar komen zou ik zeggen 😉