Durea sale, bij To Be Dressed! Wie wilt er geen mooie schoenen die ook nog eens lekker lopen? Dit prachtige merk biedt gave schoenen met 100% comfort. Durea zorgt ervoor dat de schoenen bij elke voet passen door onder anderen  middel van bijvoorbeeld verschillende breedte maten. Op deze manier is er een Durea schoen voor iedereen!

Durea 

Het Nederlandse merk Durea is hét merk voor comfortschoenen. Al meer dan 65 jaar kan je voor al je comfortschoenen terecht bij het Nederlandse merk en inmiddels is wel safe to say dat de schoenengigant bij de top hoort als het gaat om comfortschoenen. Dat comfortschoenen minder modieus zijn dan ‘gewone’ schoenen is niet waar en dat laten ze zien met elke nieuwe collectie die ze uitbrengen. Het merk ontwerpt alleen damesschoenen. Alle schoenen worden nog steeds in Nederland geproduceerd, in de fabriek in Drunen. Zo kan het merk de kwaliteit van elke schoen waarborgen en komen ze niet voor verrassingen te staan tijdens het productieproces

Durea sale

Ben jij op zoek naar comfortabele, mooie en kwalitatief hoge schoenen? Dan ben je nu bij To Be Dressed aan het juiste adres. Wij bieden namelijk prachtige merken van hoge kwaliteit voor scherpe prijzen. Dit komt omdat er in onze shop altijd sale is, waarbij de kortingen wel kunnen oplopen tot -80%. Heb je vandaag niks kunnen vinden in de collectie van jouw favoriete merk? Wees dan niet getreurd. De collecties in onze shop worden elke dag aangevuld. Hierdoor kan het soms voorkomen dat er vandaag niks voor jou bij zit, maar morgen wel. Houd onze site daarom goed in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van de laatste koopjes en nieuwste items!

Heb je niks kunnen vinden in de collectie van Durea? Neem dan ook eens een kijkje bij merken als GaborPaul Green en Unisa.