Ecco schoenen! Waar denk je aan bij dit merk? Vast aan de stoffige, oubollige schoenen van je oma. Ik begrijp je volkomen maar ik moet zeggen dat ECCO tegenwoordig wat meer eer verdient dan dat. Het merk is druk bezig om haar stoffige oude imago van zich af te schudden. Met nieuwe designs, hippere modellen en uitbreiding van het assortiment hebben ze de eerste stappen zeker al gezet.

‘Echte passie is essentieel om geweldige schoenen te maken. Van ontwerp tot productie en detailhandel, we besteden de grootste aandacht aan details.’ ECCO heeft zich allang bewezen als het gaat om kwaliteit en comfort. Met een paar ECCO schoenen kun je de wereld aan. Innovatieve technologie en design volgen meteen daarna.  Ze willen de beste zijn in innovatie en kwaliteit en dit realiseren zij met een enorme toewijding aan zorg en passie voor hun schoenen.

Ecco schoenen

Het bekendste onderdeel van de ECCO schoenen zijn de zolen: FLUIDFORM ™ -TECHNOLOGIE FLUIDFORM ™. Ontwikkeld door ECCO gedurende drie decennia, is dit de  technologie die ze in staat stelt om ergonomisch geavanceerde zolen te creëren. Door een veerkrachtig, schokabsorberend materiaal wat ze direct in de schoen mal injecteren wordt de zool direct en naadloos aan de bovenkant verbonden. Resultaat is een duurzame verbinding tussen de bovenkant en een mega flexibele en dempende zool.

Wat begon als een droom van Karl Toosbuy – dé oprichter, is uitgegroeid tot een sprookje in werkelijkheid. Een schoenenmerk dat zichzelf heeft bewezen door kwaliteit, comfort en innovatie. Een merk dat iedereen kent en wat niet meer weg te denken is.

Zoals ik al vertelde is ECCO druk bezig met een come back. Naast de bekende modellen die we kennen als stoffig, maar waar ze groot mee zijn geworden, vind je tegenwoordig hele hippe en gave veterboots, instappers en geklede schoenen voor zowel dames als heren. Geen stoffige oubollige schoenen maar schoenen voor jou en mij. Het aanbod is zo divers en ruim dat er zeker iets voor je bij zit.

Ecco

 ECCO sale

Zoals bij veel merken: kwaliteit moet je betalen. De ECCO schoenen zitten wat prijs betreft in het midden segment en zijn best betaalbaar. Maar het is uiteraard altijd welkom wanneer je een mooi aanbod ECCO schoenen in de sale kunt vinden. Bij To Be Dressed vind je een ruim en divers aanbod ECCO herenschoenen, damesschoenen tegen een mooie sale prijs. Vind jouw veterboot, sneaker, ECCO laarzen of ECCO sandalen voordelig in onze online ECCO Outlet. Laat je allereerst verrassen door de modellen en daarna door ons aanbod en mooie prijzen. Shop ze!