Het blote benen seizoen komt er weer aan & ook het festival seizoen is begonnen! Heb jij de toffe shortjes, jurkjes en rokjes al in huis? Wij hebben ze in ieder geval in onze webshop! Maar wat maakt een goede look nou een goede look? Natuurlijk: enkelbandjes!

Een enkelbandje is een subtiel en zomers bandje, die het perfecte effect geeft aan je look! De enkelbandjes zijn er in alle soorten en maten. Kies je voor een enkelbandje van goud of zilver, kies je voor kraaltjes of ga je toch voor een uniek handgemaakt enkelbandje met gave steentjes? De keuze is aan jou! Wel hebben we een paar tips voor je, over hoe je een enkelbandje het beste kan dragen!

Blote benen met enkelbandjes

Een enkelbandje geeft een extra effect aan je blote benen. Net zoals armbandjes, ringen en oorbellen creëer je met een enkelbandje een gave uitstraling! Er wordt gezegd dat enkelbandjes de illusie van korte en dikke benen creëren omdat je benen afgesneden lijken te worden aan je enkels. Dit is echter helemaal niet het geval. Wat enkelbandjes wel doen is dat ze extra nadruk leggen op je enkels. Wat gouden en zilveren enkelbandjes vaak doen is je bruine gekleurde benen nog bruiner laten lijken. Hoe fijn is dat 🙂

De witte sneakerenkelbandjes

Bijna iedereen heeft wel een paar witte sneakers in zijn kast staan, bijvoorbeeld van het merk Nubikk, Adidas of Converse. Op het moment dat je ze koopt denk je; oh handig, die passen overal onder. Dat is ook zeker waar, maar na een tijdje raak je er misschien wel op uitgekeken? Altijd die standaard witte sneaker, waar eigenlijk niks opvallends of unieks aan is. Wij hebben de oplossing voor jou! Geef je sneaker een upgrade met gave enkelbandjes. Mix en combineer en geef je sneaker iedere dag een nieuwe look.

Sandaaltjes

Sandaaltjes zijn er ook in alle soorten en maten. Er zijn hele drukke sandaaltjes met gave prints maar er bestaan ook vrij rustige en eenvoudige sandaaltjes die wel een boost kunnen gebruiken! Een mooie bruin leren sandaaltje zal extra veel aandacht trekken wanneer de sandaal wordt gecombineerd met een enkelbandje. Had je juist speciaal voor een rustig sandaaltje gekozen? Combineer de sandaal dan met een mooi elegant enkelbandje met niet al te veel kleur. Hierdoor vallen de sandaaltjes niet extra op maar heb je toch een uniek sandaaltje!

Lange broek

Veel mensen denken dat een enkelbandje het vetste is bij blote benen, maar daar klopt helemaal niks van! Rol je broek net hoog genoeg op, zodat je precies het enkelbandje kunt zien. Zorg er wel voor dat als je al een drukke broek aan hebt en een opvallendere schoen dat je kiest voor een rustig enkelbandje! Bij een spijkerbroek hoef je hier geen rekening mee te houden want met een jeans kun je je helemaal uitleven.

Mix je enkelbandjesenkelbandjes

Voor nog meer combinaties kan je ook de enkelbandjes onderling combineren! Combineer een enkelbandje van kralen met een stoer goud enkelbandje. Houd wel in je achterhoofd, less is more.

Je weet wat je te doen staat deze zomer, maak je oufit extra speciaal en geef je schoenen een boost met de te gekke zomertrend! Wij hebben er alle vertrouwen in dat jullie gaan stralen deze zomer!