Een modieuze dame als jij zal het niet ontgaan zijn, het populaire en vrolijke Amsterdamse merk Fabienne Chapot. Het merk is opgericht door de gelijknamige powervrouw Fabienne Chapot. Ze werd tien jaar geleden bekend door de leren tassen en portemonnee met hartjes onder de naam Fab. En nu 10 jaar later is Fabienne Chapot helemaal booming! Geïnteresseerd in de de wereld van Fabienne Chapot en een Fabienne Chapot sale? Lees dan verder!

Fabienne Chapot

Fabienne Chapot daagt vrouwen uit om zich te kleden op een manier die uitgesproken is, door een sterk gebruik van kleur, druk en details. Gedurfd vrouwelijk – en altijd zeer draagbaar. Het merk wilt vrouwen inspireren om de wereld van Fabienne Chapot te betreden. Een wereld waar de kleuren dieper en rijker zijn, waar de patronen ingewikkeld en bijna levend zijn. Want dames luister maar eens even goed! Volgens het merk is het leven een avontuur die je met beide handen vast moet houden met plezier, mode en een beetje flair. Durf je zelf te zijn en durf vrouwelijk te zijn.

Fabienne Chapot kleding

De Fabienne Chapot collectie staat bekend om haar vrolijke ontwerpen, dierenprintjes, gekleurde voeringen en opgestikte hartjes in diverse kleuren. Het merk was van oorsprong een accessoiremerk met leren tassen, portemonnees maar heeft tegenwoordig ook een kledinglijn. Het bedrijf is begonnen vanuit het gemis aan kleur en vrolijkheid in het accessoirelandschap.

Fabienne Chapot Sale

Ben jij op zoek naar een Fabienne Chapot sale? Dan ben je nu bij To Be Dressed aan het juiste adres. Je scoort in onze webshop jouw favoriete merken voor scherpe prijzen. Er is bij ons in de shop namelijk altijd sale, waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel -80%. Het kan soms voorkomen dat er vandaag niks voor jou bij zit in de collectie van jouw favoriete merk. Wees dan niet getreurd! De collecties op onze site worden elke dag aangevuld. Houd onze website dus goed in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van de laatste koopjes en nieuwste items.

Is Fabienne Chapot niet echt iets voor jou of heb je simpelweg niks kunnen vinden in de collectie? Neem dan ook eens een kijkje bij Maison ScotchGanni en Catwalk Junkie voor nog meer vrouwelijke, stijlvolle kledingstukken en accessoires.