Inmiddels leven we in het jaar 2017 en de modetrends veranderen van dag tot dag. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de huidige fashion trends. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, is om te weten wat je vooral niet moet doen of dragen. In mijn blog vandaag gaan we het dan ook hebben over de meest besproken en gemaakte fashion blunders bij mannen!

Top 3 Fashion blunders

gallery-1456243543-simon-cowell-tight-tshirt-43We beginnen bij de eerste fashion blunder en dat is het dragen van te strakke en te kleine bovenkleding. Mannen hebben het vaak niet in de gaten dat ze een te klein t-shirt dragen of wanneer ze een te strak overhemd aan hebben. Kijk dus altijd in de spiegel om te zien of jouw shirt niet te klein is. Twijfel je? Dan zal het shirt naar alle waarschijnlijkheid te klein zijn en dus mag het uit je kledingkast!

 

trousers-full-break

 

De volgende fashion blunder is het dragen van broeken waarbij de pijpen nog net niet de grond raken. We hebben allemaal wel eens iemand gezien die een fantastisch pak aan heeft, en dan zie je de lederen schoenen niet omdat de broekspijpen er overheen vallen.. Dit is zonde mannen! Je hoeft nu ook weer niet meteen een broek te kopen waarbij de broekspijpen tot je enkels komen, maar zorg er wel altijd voor dat je schoenen goed zichtbaar zijn. En daarnaast is het super irritant om met te lange broekspijpen te lopen!

 

v-hals blunder

Als laatste hebben we een fashion blunder die jaren trending is geweest. We hebben het over de diepe V-hals! Draag geen te diepe V-hals shirts en vooral niet wanneer je te veel borsthaar hebt. Mannen, dit is niet sexy en ook niet als je je borsthaar scheert! Gooi gewoon die diepe V-hals in de prullenbak want niemand zit er op te wachten om jouw borsthaar te zien. De V-hals kan nog steeds, alleen overdrijf het niet!

Clothes make the man..