Het mooiste seizoen van het jaar staat weer voor de deur: de zomer. Dit betekent dat het ook weer tijd is voor festivals. Deze festivals variëren van grote dance feesten tot aan kleinere food festivals. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Natuurlijk is er voor een festival ook een passende outfit nodig. In deze blog zal ik je proberen te inspireren door enkele festival looks te laten zien.

Festival T-shirt

Om te beginnen zal ik een aantal t-shirts laten zien. Een t-shirt is natuurlijk een kledingstuk dat een must is op een feest. Het is lekker luchtig, ideaal voor een warme zomerdag. T-shirts van Black Bananas, Dsquared2 en Off White zijn mijn favoriete merken zijn hiervoor een perfecte keuze.

Black Bananas T-shirtDsquared2 T-shirtOff White T-shirt

Festival broeken

Hierna is het natuurlijk van belang om een passende broek bij je T-shirt uit te zoeken. Dit kan zowel een lange als een korte broek zijn, net wat jij fijner vindt! Bij een korte broek kan je kiezen tussen een gewone spijkerbroek, maar ook voor bijvoorbeeld een comfortabele sweatpants. Chasin’, Pure White en G-Star zijn hiervoor prachtige merken.

Chasin' jeansPure White jeansG-Star korte broek

Festival sneakers

Ook zijn gave sneakers niet weg te denken als het gaat om jouw ideale outfit. Sneakers maken een outfit vaak helemaal af en daarom is het belangrijk om het juiste paar te kiezen. Filling Pieces en Nike hebben erg gave sneakers in hun assortiment.

Filling Pieces sneakersNikeNike sneakers

Festival accessoires

Natuurlijk zijn accessoires ook erg belangrijk voor jouw perfecte outfit. Denk hierbij aan een stoere zonnebril, een gave fanny pack of vette pet. Voor festival accessoires kun je terecht bij merken als Komono, Black Bananas en Dsquared2.

Komono zonnebril Black Bananas fanny pack Dsquared2 pet

Met deze tips kun je vast jouw perfecte festival outfit samenstellen. Ik hoop jullie in deze blog genoeg te hebben geïnspireerd om een prachtige outfit te kopen. Geniet van het zonnige festivalseizoen. Mocht je nog iets anders zoeken neem gerust een kijkje bij onze andere producten zoals: kleding, schoenen en accessoires. We hebben fantastische merken op onze website.