Ten eerste willen wij van To Be Dressed jullie een gelukkig en modieus 2019 toewensen. Nu het nieuwe jaar dan echt is aangebroken is het ook tijd voor je goede voornemens voor dit jaar. Het kan natuurlijk nooit kwaad om eventjes met een bezem door je slechte gewoontes te halen en weer heerlijk met een schone lei te beginnen. Wij zetten onze favoriete voornemens op een rijtje. 

Goede voornemens 1: Op de weg offline

Laten we maar beginnen met een hele belangrijke. Geef toe iedereen doet het weleens, even je telefoon checken terwijl je in de auto zit of aan het fietsen bent. Een hele slechte gewoonte waar we van af willen, omdat het gewoon heel gevaarlijk is en je loopt kans op een boete. Per 1 juli 2019 is het ook verboden om op de fiets op je telefoon te kijken! Dus weg die telefoon.

Goede voornemens 2: Stoppen met roken

Ja, zoals elk jaar is stoppen met roken weer een goed voornemen. Maar nu echt! Roken wordt steeds duurder en natuurlijk super ongezond. En geef toe heb je echt zin om tijdens een leuke avond telkens naar buiten te moeten om te zuigen aan een vieze nicotinestaaf? Investeer die tijd aan je vrienden, want daar heb je veel meer aan.

Goede voornemens 3: Meer sporten

Hier hebben we nog een cliché, maar echt het zo belangrijk voor je om lekker fit te zijn. Geen tijd is geen smoesje meer, maak maar tijd want nu in 2019 gaat het echt gebeuren. Als sporten eenmaal in je ritme is, besef hoe fijn het wel niet voor je kan zijn! Begin ermee om hier een sportoutfit aan te schaffen!

Goede voornemens 4: Gezonder eten

Elk pondje komt door het mondje. Dus let wat beter op wat je eet. Heb je dit jaar net iets vaker dan je eigen wilde een hele zak chips of reep chocolade opgegeten? Dan is het tijd voor actie! Een tip die wij je willen geven is om de dag te beginnen met een gezond ontbijtje, want dat kan al veel schelen.

En dan de laatste en misschien wel de belangrijkste:

Goede voornemens 5: Meer kleding in de sale kopen

Wat is er nou een betere voornemen dan beter op je geld letten? Wij weten zelf ook wel dat dat niet makkelijk is, maar je hebt natuurlijk wel kleren nodig. Dus wij van To Be Dressed hebben de ideale oplossing: meer kleding in de sale komen. Op deze manier let je beter op je geld en heb je nieuwe kleren, een win-win situatie toch! Je kunt deze goede voornemen heel goed starten, hier bij To Be Dressed.