“We are not just a leather jacket brand. We are captivating the mindset of the hidden rebels out there.” Ja, hier hebben we het natuurlijk over het prachtige merk Goosecraft, want hun missie is om de rebel in jou te grijpen. Het goede nieuws is dat er nu Goosecraft sale is bij ons!  Nieuwsgierig geworden naar dit merk? Lees dan snel hieronder verder. 

Goosecraft leren jas

Het mooie merk is opgericht in 2006 in de prachtige stad Amsterdam door een groepje mensen die een extreme passie voor leren jassen delen. Goosecraft maakt modieuze kledingcollecties voor de verborgen rebellen die er zijn. Door hun eigentijdse ontwerpen en het gebruik van buitengewone materialen zijn ze in staat om de aandacht van de rebel in je te vatten en dat zullen ze blijven doen, seizoen na seizoen. Het merk staat bekend om de uitstekende kwaliteit die ze bieden. De ambitie van Goosecraft is om op lange termijn een wereldwijd kledingmerk te worden dat de behoeften van alle verborgen rebellen in de hele wereld bereikt. Ze creëren uitzonderlijke modieuze producten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Goosecraft dames

Maar, dames let op! Ben je nog geen trotse eigenaar van één van de vele pareltjes uit de collectie van Goosecraft? Wacht dan niet langer, want leer is namelijk niet meer weg te denken uit het modebeeld van nu. En laat het mooie merk Goosecraft nu net haar inspiratie halen uit de huidige modetrends. Van bikers, tot bombers  en jackets de collectie heeft echt voor elk wat wils. Heb je al een mooie leren jas? Check dan ook even de schoenencollectie van Goosecraft die bestaat uit enkellaarzen, chelsea boots en meer.

Goosecraft sale

Goosecraft maakt elk half jaar een nieuwe collectie, waardoor er automatisch veel hippe artikelen van Goosecraft in de sale terechtkomen. Ben je een koopjesjager, maar wil je er graag modieus uitzien dan kan jij je hart ophalen bij Goosecraft. In de sale bij Goosecraft slaag je altijd, dit juist omdat er ieder half jaar wordt vernieuwd. Altijd al een leren jacket willen hebben van het merk Goosecraft, scoor deze dan nu in de sale bij To Be Dressed!