Iedereen ken het probleem wel: losse knoopjes. Zelf word ik er helemaal gek van. Heb ik net een nieuwe blouseje gekocht, ben ik na twee wasbeurten alweer een knoopje los en hangt de rest er nog maar half bij. En ja, er komen vaak wat extra knoopjes bij in een zakje, maar die ben ik in de tussentijd allang weer kwijtgeraakt. Aangezien ik nogal hardleers ben, blijft dit probleem zich maar herhalen en herhalen. Maar sinds kort heb ik een manier gevonden, waardoor alle knoopjes op mijn favoriete blousejes en jurkjes gewoon stevig blijven zitten. Benieuwd welke tip dit is? Je leest het hier!

Geen losse knoopjes meer

Het antwoord op al je problemen met knoopjes is vrij simpel en waarschijnlijk heb je het ook al gewoon in huis: een potje transparante nagellak. We wisten natuurlijk al dat transparante nagellak perfect is om ervoor te zorgen dat een klein gaatje in je panty niet resulteert in een grote ladder, maar waarschijnlijk wist je niet dat transparante nagellak er ook voor kan zorgen dat je knoopjes niet meer zo snel los laten. Smeer een beetje nagellak op de draadjes aan de voorkant van het knoopje en laat het even drogen. De draadjes worden hierdoor harder en steviger en laten hierdoor ook veel minder snel los. In principe hoef je dit maar één keer te doen, maar wanneer je je favoriete blouseje vaker draagt en ook vaker wast, is het verstandig om af en toe te checken of de draadjes nog stevig genoeg zijn. Zo niet, dan kan je natuurlijk gewoon weer een nieuw laagje erop smeren.

Blousejes en overhemden sale bij To Be Dressed

Nu je deze tip gelezen hebt, hoef je je dus geen zorgen meer te maken om die vervelende losse knoopjes! Knoopjes hoeven je niet meer tegen te houden wanneer je een leuke blouse of overhemd ziet. Neem dus snel een kijkje in onze dames blouses en heren overhemden outlet voor de leukste artikelen! En vergeet je dan niet de knoopjes in te strijken met wat blanke nagellak? 😉