Het nog nieuwe merk BALLIN Amsterdam timmert flink aan de weg. Het in 2015 opgerichte merk is vooral bekend geworden door de BALLIN snapbacks en momenteel blijven zij veel verschillende soorten kledingstukken en accessoires toevoegen aan de collectie. BALLIN is een fashionlabel waar street fashion en high end kwaliteit elkaar tegenkomen. Dit concept wordt doorvertaald in de complete BALLIN Amsterdam collectie.

BALLIN Amsterdam is opgericht door de destijds 19-jarige scholier Auke. Het bekende trendy en stijlvolle merk BALLIN Amsterdam heeft mede door social media meer naamsbekendheid weten te creëren. De BALLIN collectie is inmiddels uitgebreid met BALLIN kleding, zoals broeken, sweaters, hoodies en accessoires. Inmiddels is BALLIN kleding te verkrijgen in Nederland en België.

BALLIN Amsterdam

BALLIN kleding staat voor kwaliteit comfort en is perfect te combineren in jouw dagelijkse outfit. De kleding is ontworpen voor zowel dames als heren. Daarnaast kunnen sommige BALLIN items unisex gedragen worden. Combineer bijvoorbeeld jouw favoriete jeans met een T-shirt of sweater. Voor een stoere look ontwerpt BALLIN ook kleding met camouflage prints in verschillende trendy kleuren.

Om een nog breder publiek aan te kunnen spreken is BALLIN begin 2016 een samenwerking begonnen met het Nederlandse label Purewhite. Dit hebben zij gedaan zodat ze hun krachten kunnen bundelen. BALLIN is de streetwear lijn onder het luxe modemerk Purewhite geworden.

BALLIN kleding

Ook bekende Nederlanders weten het merk BALLIN te vinden. Regelmatig zien we diverse celebrities voorbij komen met een sweater of snapback van het merk. Ook op social media, YouTube, in blogs en vlogs wordt BALLIN vaak gespot. BALLIN kleding bestaat uit een mooie combinatie van streetwear met een luxe uitstraling.

BALLIN Amsterdam sale

Koop nu jouw BALLIN Amsterdam kleding super voordelig in de sale bij To Be Dressed. To Be Dressed is namelijk de BALLIN outlet van Nederland. Toch niet kunnen vinden in de BALLIN outlet waar je naar op zoek was? Kijk dan eens bij de merken Kultivate, Scotch and Soda en/of Minimum. Misschien zit daar wel wat voor je tussen!