Draag je ook weleens een sportlegging als je niet sport? Wij moeten toegeven dat we op een koude, regenachtige dag als deze, als we nog herstellende zijn van zaterdagavond we een sportlegging een geschenk kunnen noemen. Want wat zit die lekker en comfortabel. Nu hebben we goed nieuws, het dragen van een sportlegging is helemaal in! Tegenwoordig kun je ze gewoon buiten de sportschool dragen en kunnen ze heel stijlvol zijn!

Sportlegging dames

Er is momenteel een trend gaande die precies tussen gewone sportkleding en mode inzit. Deze trend is de zogenaamde comfytrend. De comfytrend kent zeker wel zijn grenzen, want niemand gaat bezweet vanuit de sportschool door naar de kroeg, want door wordt niemand vrolijk van. Dus ga je lekker in een topje en een joggingbroek.

In de modewereld is er veel vraag naar comfortabele kleding. Als je oplet merk je ook dat steeds meer grote modemerken een look met sportswear lanceren en ook worden steeds meer sportwearmerken worden beïnvloed door mode. Voor degene die niet helemaal opgedirkt op stap wilt gaan, maar wel met een lekkere luxe stretch in je kleren.

Je kunt de sportlegging nu ook combineren met stoere bikerboots of een leuke hak. Draag er een oversized sweater met een blouse eronder en je bent ready to go of ga all black met een mooie lange zwarte jas. Natuurlijk kun je ook gaan voor een hoody, lekker urban met een paar enorme sneakers erbij met dikke zolen.

Sportlegging sale

Op To Be Dressed is er altijd sale, waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel -80%. De collecties in onze webshop worden ook elke dag aangevuld, het kan dus zomaar zijn dat er vandaag niks voor jou bij zit, maar morgen wel. Houd onze website hierom goed in de gaten, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste items en beste koopjes!

Wij bieden bij To Be Dressed een ruime collectie sportkleding aan. In onze collectie zitten kledingstukken maar ook accessoires en schoenen. Je shopt dus jouw hele sportoutfit bij To Be Dressed en jij bent klaar voor om je goede voornemens voort te zetten.