Het veel besproken modelabel Philipp Plein houdt de gemoederen flink bezig. Zijn het niet de controversiële opmerkingen die de designer doet via zijn Instagram, (wanneer hij mensen ziet met nep Philipp Plein artikelen, exposet hij deze op zijn eigen Instagram account) dan zijn het wel de nog controversiëlere collecties die hij uitbrengt. Doodshoofden, gewaagde teksten, glitters, diamanten en heel veel sexy outfits: het kan niet uitdagend genoeg bij Philipp Plein. Iedereen heeft wel een mening over Philipp Plein en deze is niet altijd positief. Het is een merk waar je echt van moet houden, anders heb je er waarschijnlijk helemaal niets mee. Toch heeft het merk een grote schare trouwe fans en wanneer je de nieuwe Philipp Plein sneakers ziet, snap je ook waarom!

Philipp Plein sneakers

Terwijl de kleding van het Duitse merk nogal uitdagend en opvallend kan zijn, is de collectie sneakers verrassend rustig en basic. Natuurlijk heeft het merk enkele sneakers in de collectie waarin je wordt doodgegooid met doodshoofdjes, pailletten en schreeuwerige kleuren, maar daarnaast vind je ook veel rustige zwarte, witte of legergroene sneakers waarin enkel het logo van Philipp Plein is verwerkt. Het lijkt erop dat Philipp Plein naast een selecte groep mensen ook meer de massa wil aanspreken. Deze aanpak lijkt te werken, want steeds vaker zie ik Philipp Plein sneakers voorbij komen op straat! Zelf ben ik ook een enorme fan van deze rustigere lijn, vooral omdat mijn kledingstijl niet té opvallend is. Van een glittertje hier en daar ben ik absoluut niet vies, maar de kleding van Philipp Plein is mij persoonlijk soms net te opvallend.

Philipp Plein sale

Daarom ben ik ook erg blij dat Philipp Plein met sommige items de rustigere, meer tijdloze kant op gaat. Ik vind het merk namelijk wel écht prachtig en kan er enorm van genieten als ik iemand zie lopen die zonder problemen een echte Philipp Plein outfit rockt. Neem daarom ook eens een kijkje bij ons aanbod Philipp Plein shirts of tassen. Op To Be Dressed kun je altijd in de sale shoppen, waarbij de kortingen soms oplopen tot wel -80%, ook op Philipp Plein items!