Timberland wie kent dit fantastische merk nou niet! Het Timberland verhaal begon in de jaren ’50 toen de Abbington Shoe Compagny de eerste Timberland schoen introduceerde. Deze waterdichte stoere gele boot was vanaf het begin af aan meteen eens schot in de roos. De inmiddels iconische boot is tot op de dag van vandaag niet weg te denken uit het modebeeld en staat garant voor vakmanschap, comfort en kwaliteit.

Als een schoen in de zomer net zo leuk is als in de winter, dan heb je een gevalletje best of both te pakken. En dát heeft Timberland voor elkaar gekregen. Je ziet namelijk altijd wel iemand op Timberland boots lopen als je om je heen kijkt of dit nou kinderen, mannen of vrouwen zijn, iedereen loopt erop! Maar wanneer en hoe draag je nou precies deze robuuste gele boot?

Stoere boots

Vroeger werden boots vooral gedragen om je voeten te beschermen tijdens het werk. Stevige boots bieden namelijk enorm veel comfort, zijn warm en stevig. Deze schoen wordt dus met name in de bouw gebruikt. Voor wie niet in de bouw werkt zijn natuurlijk ook stoere boots te verkrijgen. Deze zijn natuurlijk wel een stuk verfijnder en hipper.

Wanneer draag je boots?

Veel mensen hebben wel eens een paar boots gekocht. Vaak weten zij deze niet goed te combineren waardoor ze vaak achter in de kast belanden. Zonde! Je betaald vaak veel geld voor een paar hippe boots. Zoek daarom je boots weer eens op en ga combineren! Probeer altijd van te voren te bedenken welke look je die dag uit wilt stralen. Wil je er liever stoer uitzien, pak dan je boots uit de kast. Wil je juist vrouwelijk tevoorschijn komen, dan kun je beter je boots vermijden.

Moet je toch nog wennen? Trek ze dan eens aan als je naar een festival gaat. Op festivals kan namelijk alles! Een mooi paar boots geeft je outfit een stoere en avontuurlijke look en het zit mega comfortabel. Ook kun je je boots aantrekken als je een comfortabele avond stappen tegenmoet wilt gaan. Je kan gemakkelijk dansen en het doet geen zeer als er iemand op je teen gaat staan. Wat wil je nog meer?

Welke kleding combineer je met boots?

Boots kun je dragen onder een stoere jeans, maar kunnen ook prima onder een jurkje of rok. De meeste mannen dragen boots op een casual manier. Zij combineren de boots vaak met een hippe spijkerbroek. De dames kunnen boots op dezelfde manier dragen als de mannen, maar let wel op dat je aan je houding denkt als je boots draagt. Je wilt natuurlijk niet lomp overkomen!

Timberland sale

Bij To Be Dressed vind je altijd een ruime Timberland collectie in de sale. Met kortingen die het hele jaar doorlopen en oplopen tot -80% op de mooiste veterschoenen en boots! Vind je onze Timberland sale toch maar niks? Wees gerust, wij bieden nog duizenden andere schoenen aan van talloze andere merken!