Ik zelf vind het belangrijk om te investeren in een aantal kledingstukken. Een beetje de all time favourites die altijd good to go zijn. Je kunt er nooit fout mee gaan en wanneer er outfit stress is trek je gewoon deze items aan. Maar welke items zijn nou het beste om in te investeren en zijn het ook daadwerkelijk waard?

Investeren

Investeren in een item is spannend, het maakt niet uit of het van een bekend merk is of niet, maar meer geld uitgeven dan je normaal doet voor kleding is en blijft een grote stap. Het is namelijk best wel even schrikken als je een leren jas ziet die in plaats van je gebruikelijke 50 euro, ineens 200 euro kost. Vaak denken we dat we snel op het item uitgekeken raken en dat het zonde van het geld is. Dit is echter vaak niet waar. Een leren jas is namelijk al voor zoveel jaar in de mode, dat je er nooit fout mee kan gaan en komt het er vaak op neer dat we dus elk jaar een nieuwe leren jas kopen van 50 euro. Tel deze 50 euro elke keer bij elkaar op en je komt aan een hoger bedrag dan dat je zou investeren in een mooie jas.

Items

Mijn all time favourites om in te investeren lopen uiteen van een goede handtas, kledingstukken en schoenen. Hieronder een kort lijstje met items waar je het beste als vrouw zijnde in kan investeren en die altijd goed zijn:

Leren jas

Een leren jas (bikerjas) komt altijd van pas. De trend komt elk jaar terug en vaak kopen we, zoals hierboven al gezegd, elk jaar een nieuwe voor ong. 50 euro. Uiteindelijk kost dit veel meer geld, dan één keer investeren in een mooie jas die een aantal volle jaren mee gaat. Wil je dus investeren in een jas? Kies dan voor een mooie leren!

Tips: Goosecraft of Faith Conexxion

Spijkerbroek

Een goede spijkerbroek is een must in de kast van iedere vrouw. Het model maakt eigenlijk niet uit, dit hangt van jouw persoonlijke voorkeur af. Zelf hou ik enorm van de ‘mom jeans’ en vind ik een goede spijkerbroek van dit model ontzettend belangrijk. Een goede spijkerbroek gaat met de juiste zorg wel tot 20 jaar mee.

Tips: G-star, Levi’s of Denham

Blazer

Een mooie zwarte blazer komt altijd van pas. Een mooi jasje kan je outfit chique maken, maar ook ontzettend casual. Een goede blazer is daarom ook een echte musthave.

Tips: Maison Scotch, Cavallaro of Tramontana

items

Witte blouse

Een witte blouse is belangrijk in een vrouwengarderobe. De witte blouse staat namelijk symbool voor een chique look, maar wordt ook steeds vaker bij een casual outfit gedragen. Een goede witte blouse blijft mooi van kleur en krimpt niet in de was. Ook sluit deze vaak mooi aan om het lichaam, waardoor het er vrouwelijk en stijlvol uitziet.

Tips: Supertrash, Oui of Maison Scotch

Schoudertas

Iedere vrouw heeft wel een favoriete tas. Ik vind het zelf ontzettend belangrijk om er meerdere te hebben, zodat je ze bij meerdere outfits kunt dragen. Maar toch vind ik altijd wel dat er één tas moet zijn die bij elke outfit past en die lang mee kan. Een tas van echt leer is dan ook belangrijk. Ook vind ik het belangrijk dat er genoeg in past, maar dat hij niet te groot is. De kleur is dan ook vaak zwart of bruin, zodat je hem bij elke outfit mooi kan stijlen.

Tips: Michael Kors, Shabbies of Valentino

Paar bikerboots

De trend van de bikerboots is de afgelopen paar jaren niet meer te missen. Ik vind het belangrijk om een goed paar schoenen aan mijn voeten te hebben en houd er niet van als mijn schoenen na 2 maanden helemaal stuk zijn. Daarom is het belangrijk om schoenen te kopen van echt leer, en ja daar hangt natuurlijk toch een prijskaartje aan. Toch koop ik met alle liefde een goed paar boots zodat ik er de hele winter tegen aan kan en als ik er zuinig op ben en er met de juiste zorg mee om ga, kan ik ze dat jaar daarna gewoon weer aan!

Tips: Nubikk, Via Vai of Shabbies

Sale

Bij To Be Dressed is het altijd sale, waarbij de kortingen wel kunnen oplopen tot -80%. Sla dus snel je slag want op=op!

Wij bieden een ruim assortiment aan dameskleding, herenkleding, kinderkleding, schoenen, tassen en accessoires.