Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel Josh V is tegenwoordig verkrijgbaar in onze webshop! Josh V staat bekend om haar stijlvolle en elegante creaties, die vrouwenharten sneller doen kloppen. Maar hoe is het merk zo succesvol geworden? Dat ga ik jullie vertellen in deze blog!

Het succes van JOSH V

Josh Veldhuizen wist al vanaf het begin wat ze wilde bereiken. “I want to make women look and feel spectacular”, dat was haar droom en haar doel.

Josh Veldhuizen komt uit een ondernemersfamilie en werkte op jonge leeftijd al als model. Ze reisde de hele wereld over als model en ontmoette verschillende modeontwerpers en internationale sterren. Aan deze ervaring heeft Josh tijdens het opstarten van haar merk veel gehad. Tijdens haar modellen carrière hield ze een haar reiservaringen en haar belevenissen bij in een blog en schreef als columniste voor diverse modemagazines.

De combinatie mode met haar ambitie om haar eigen onderneming te starten inspireerde haar om het modelabel op de markt te zetten. Het modelabel JOSH V werd in 2011 een feit. Dankzij haar passie voor mode en haar ondernemende karakter groeide het merk binnen enkele jaren uit tot een vooraanstaand modelabel. Het merk heeft een bijzonder chique en exclusieve uitstraling. JOSH V is inmiddels een van de snelst groeiende modemerken van Europa! Iets waar Josh zeker trost op mag zijn!

Haar landelijke bekendheid en succes heeft ze mede te danken aan de succesvolle ‘reality-tv-show’. De ‘reality-tv-show’ volgde JOSH V tijdens de voorbereidingen en de lancering van de allereerste JOSH V collectie.

Vandaag de dag wordt het merk in ruim 400 partner stores verkocht en de collecties zijn in negen landen verkrijgbaar. Via de officiële webshop worden de prachtige collecties wereldwijd verkocht!

JOSH V sale

Ik denk dat er veel meisjes zijn die net zoals Josh Veldhuizen graag een eigen modelabel willen starten. Helaas blijft deze droom voor veel meisjes een droom… Maar wat wel mogelijk is, is stralen in de kleding die is ontworpen door Josh Veldhuizen. Het merk ontwerpt collecties met hoogwaardige materialen, exclusieve details als parels, pailletten en stenen. En het beste nieuws, bij ons shop je deze gave kleding altijd in de sale. Hier een kleine greep uit ons aanbod!JOSH V

JOSH V jurk

De JOSH V Tatum jurk! Een echte 24/7 dress! De Tatum jurk heeft een uitlopende peplum onderrok wat zorgt voor een leuke speelse look. Door het stevige materiaal, de hooggesloten halslijn en de vrolijke onderzijde, is de jurk zowel overdag als ’s avonds te dragen. Draag de Tatum jurk met een paar gave pump voor een vrouwelijke en fashionable uitstraling!

JOSH V top

De JOSH V Pam top is een all-day item dat voor zowel overdag als ’s avonds een perfecte top is! De top heeft aan de voorzijde een hoge col met smockeffect. De achterkant van de top heeft een vrouwelijke cut-out. Het open gedeelte valt sierlijk open. Overdag kan je de open rug bedekken met een elegante blazer, maar ’s avonds mag de blazer uiteraard uit!

Josh V Pam top