In de Nederlandse modewereld staan er op dit moment een aantal vrouwen aan de top! En daar mogen wij als kikkerlandje ongelofelijk trots op zijn. Het kan haast niet zo zijn, dat jij het merk SuperTrash en deze vrouw niet kent. Het gaat hier natuurlijk om modekoningin Olcay Gulsen.

Maar weet je ook waarom er zoveel waardering voor deze powervrouw en haar kledingmerk is? Wat is de kracht en waar komt alles vandaan?

SuperTrash

Eigenaresse Olcay Gulsen is eigenlijk van Koerdisch Armeense afkomst, maar ze groeide op in het Brabantse Waalwijk. Het merk is niet door Olcay zelf opgericht maar bestond al langer. De oprichtster is de Amerikaanse Ava Riley. Olcay en Ava leerden elkaar in 2004 kennen waaruit in 2006 een prachtige samenwerking tot stand is gekomen. Uiteindelijk, in 2009, werd de eerste eigenaar uitgekocht en op dat moment stond Olcay Gulsen zelf aan het stuur van het fantastische modebedrijf; SuperTrash. Inmiddels wordt het merk verkocht in 30 landen en weet het 1800 verkooppunten te generen. Van deze 1800 verkooppunten zitten er 370 in Nederland gevestigd. Olcay verkoopt ruim 600.000 artikelen per jaar.

SuperTrash kleding

De prachtige collectie bestaat uit gave jurken, tops, jeans en uiteraard de welbekende schoenen. Daarnaast heeft het merk een accessoires lijn om je outfit compleet te maken. De collecties zijn gebaseerd op kernwoorden als: sterk, sexy en uitbundig. Supertrash; voor vrouwen die precies weten wat ze willen.

SuperTrash sale

Ben je op zoek naar Supertrash kleding of schoenen maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan ben je bij To Be Dressed aan het juiste adres. To Be Dressed heeft het beste aanbod sale artikelen online met kortingen die kunnen oplopen tot wel 80%!

Elke dag komt er nieuw aanbod bij vanuit de verschillende winkels die aangesloten zijn en die Supertrash verkopen. Wil je dus mooie kleding of schoenen kopen van dit fantastische merk, maar niet de hoogste prijs betalen? Doordat alles in de sale is betaal jij als fan nooit teveel. Bijna te mooi om waar te zijn.

Past Supertrash toch niet helemaal bij jouw kledingstijl? Niet getreurd, in onze dameskleding outlet vind je nog veel meer kleding van vele verschillende stijlen en merken. Zo hebben wij onder andere jeanstopjesblazers en jassen met flinke kortingen! Ook in onze damesschoenen outlet zul jij zeker een leuk afgeprijsd paar schoenen vinden die bij jouw smaak past!