Het is laarzen weer, hoe moeilijk het ook is om afscheid te nemen van je slippers en kittenheels; is het nu tijd om je druk te maken over welke schoenen je echt nodig hebt dit najaar. Laarzen zijn de perfecte warmhouders, een absolute musthave voor de koude en regenachtige dagen. Maak je zelf klaar voor een lijstje schoenen die je hebberig zal maken. Dit zijn vijf schoenen die je dit seizoen overal zal gaan zien!

Cowboylaars

We hebben stiekem nooit afscheid kunnen nemen van de cowboy boots, wij zijn helemaal happy dat ze back zijn! De officiële cowboylaars komt dit jaar terug in twee varianten: tot de midden van de kuit en net boven de enkel. De neuzen zullen de komende winter ook iets minder puntig zijn, dit zorgt ervoor dat de cowboylaars makkelijker te dragen en te combineren is.

De witte laars

You hate them or love them. Als we het hebben over traditioneel schoeisel, dan is de witte laars je go-to-schoen dit najaar. Vorig jaar werd de witte laarzen al her en der gespot, maar nu zijn ze helemaal hot! Met deze stevige stapper kan je zomerjurkje net even wat langer mee, lucky you.

Sobberlaars

Als er een schoenentrend is om in de gaten te houden is het de slobberlaars, je weet wel die laars die in 2004 razend populair was. De slobberlaars is dit seizoen dé comeback kid, de schoen heeft zijn aantrekkingskracht nog steeds niet verloren. De sobberlaars wordt ook wel de afzaklaars of ibizalaars genoemd.

Dierenprint

Ook komende winter zijn de dierenprintjes weer niet weg te denken uit het modebeeld. Onze all-time favourite luipaard zit gelukkig weer in de collectie, maar of het een slang-, tijger-, giraffe- of zebraprint is doet er niet zoveel toe, want alle dieren zijn welkom dit najaar. Het doel is om zoveel mogelijk dierenprintjes met elkaar te combineren voor de ultieme urban jungle look. Let op, want het zal een beestachtig najaar worden!

Overknee laarzen

Ook in 2018 zijn de overknee laarzen razend populair. En wij snappen heel goed waarom, want de schoenen zijn sexy, vrouwelijk en super trendy. Daarnaast kan je overknees zowel zakelijk als casual dragen, een echte essential voor je schoenencollectie!