Kennen jullie Pertini schoenen al? Super mooie schoenen met een eigen persoonlijkheid. Schoenen die de harten van menig schoenenliefhebber sneller doet kloppen. Schoenen met roots in Spanje.

Pertini damesschoenen

Pertini maakt elegante doch hippe damesschoenen. Ik houd van dit merk. Pertini schoenen kun je klassiek dragen maar ook zeker super hip met een leuke twist. Gave Chelsea boots, loafers met bont, klassieke veter brogues, veterschoenen, laarzen… de collectie heeft het allemaal. Draag een paar klassieke veter brogues onder een nette broek met daarop een wollen trui. Ander optie is om je veter brogues te dragen met een paar leuke sokken onder een driekwart broek en een leuke top. Net even anders dan anders. Ze hebben zoveel mooie schoenen in de collectie, die je perfect kunt combineren met diverse stijlen. Een echte musthave voor in de schoenencollectie van een dame.

Herenschoenen

Naast damesschoenen maakt Pertini ook hele elegante herenschoenen. In deze collectie vind je veterschoenen, Chelsea boots, instappers en geklede schoenen zoals monks. Eigenlijk geldt bij de herenschoenen hetzelfde verhaal als hierboven bij de dames. De herencollectie leent zich ook prima voor diverse stijlen. De volwassener mannen onder ons kunnen de schoenen zakelijk en elegant dragen. Maar jonge hipsters kunnen ook zeker de Chelsea boot heel stoer dragen.

Pertini

Een veelzijdig merk waarmee je eigenlijk alle kanten op kan. Een merk waar je niet anders dan van kunt houden. Als je het merk kent dan begrijp je mijn gevoel. Ken je het merk nog niet laat je dan snel verrassen door het mooie aanbod.

Pertini schoenen 2

Pertini Sale

Voor dit mooie kwaliteitsmerk betaal je wel wat meer dan gemiddeld. Naar mijn mening is dit het alles waard. Maar hoe mooi is het als je dit merk kunt scoren met een leuke korting?! Jaaa ik heb het namelijk gevonden. To Be Dressed is namelijk dé schoenen sale voor jouw. Hier scoor je onder andere al je Pertini schoenen met een leuke korting. Hoe mooi is dat. Laat je maar snel verrassen door het aanbod en de prijzen op To-Be-Dressed.nl

Shop ze!