Elke vrouw is dol op lippenstiften maar welke mogen nou echt niet ontbreken in jouw make-up tasje? En dan hebben we het vooral over de essentiële kleuren. De zes favoriete merken die vooral naar boven komen zijn momenteel M.A.C, Sephora, Chanel, Marc Jacobs, Nars en Christian Louboutin.

M.A.C. lippenstiften

Persoonlijk vind ik lippenstiften heerlijk vrouwelijk en je hebt zoveel verschillende dat je er nooit genoeg kan hebben. Mijn voorkeur en ook dat van vele andere meiden en vrouwen gaat momenteel toch uit naar het merk M.A.C Cosmetics. Zij hebben heerlijke lijnen met honderden verschillende tinten en soorten lippenstiften. Het mooie aan de lippenstiften is dat ze heel veel matte lipsticks hebben, dat blijft langer zitten en ziet er (naar mijn mening) super mooi uit. Hieronder mijn M.A.C. toppertjes!

Mijn favoriete kleurtjes

De vijf nude/roze-achtige tinten waar je er minstens één en misschien wel twee van in je make-up tasje hoort te hebben! Het fijne van deze lipsticks is dat je deze eigenlijk allemaal elke dag van de week zou kunnen dragen.

Twig:
Dit is een beetje een oudroze matte satin kleur. Een heerlijk kleurtje dat nooit uit de mode zal zijn en met heel veel kleding fijn te combineren is.

Whirl:
De donkerste kleur die tussen deze vijf lipsticks zit, iets gewaagder maar verdiend zeker een plekje in de top vijf zachte lippenstiften.

Velvet Teddy:
Deze kleur neigt veel meer naar het nude toe vergeleken met de rest. Het is een soort lichtere versie van de wel bekende Taupe lippenstift maar zeker het proberen waard.

Please me:
Ja de naam zegt het al, dit is echt een onschuldige flirt lipstick en valt zeker in de categorie roze. Maar toch niet roze genoeg zodat je hem ook prima naar je werk kan dragen!

Taupe:
De favoriet van iedereen. Een lippenstift die eigenlijk echt altijd top is, waar je ook heen gaat en wat je ook aan hebt. Met deze rood/bruine tint zit je altijd goed.

 

Ruby Woo:
Als we het dan toch al over musthaves hebben, dan is dit er echt één. Deze kleur mag je gewoon niet missen in jouw collectie lipsticks. Zelf vind ik het een ideale kleur om je make-up voor een avondje stappen helemaal compleet te maken.

 

Diva:
Een heerlijke elegante lippenstift! Van deze kleur moet je gewoon houden en nee niet gelijk nee zeggen test ‘m op z’n minst eventjes! Het grote voordeel van deze kleur is dat wanneer je deze lipstick op doet je veel minder oog make-up kunt dragen omdat je echt de focus op je lippen legt.

 

Flat out Fabulous:
Toch vind ik deze ook een beetje een must have, een felroze lipstick maakt je helemaal vrouwelijk. En ik ben er van overtuigd dat bijna iedereen deze top staat.

 

authentic