Een dag met een dosis zelfvertrouwen beginnen, begint al in de ochtend wanneer je voor je kledingkast staat. Het maakt niet uit wat er op de planning staat. Als man wil je goed voor de dag komen, maar het moet niet teveel moeite kosten. Of je nu klassiek of casual voor de dag wilt komen, met Magnanni schoenen heb je voor elke gelegenheid het juiste paar!

Om te zorgen dat je het overzicht niet kwijtraakt, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Het kost helemaal niet veel moeite om er leuk uit te zien! De collectie van Magnanni bevat subtiele details en bestaat uit geklede, casual, exotische, formele en comfort schoenen. Zo zit er voor elke man een juiste paar  Magnanni schoenen tussen die je eindeloos kan combineren!

Magnanni schoenen

Klassiek
Voor een dag op kantoor heeft Magnanni een uitgebreide collectie schoenen. Voor mannen die in een pak moeten verschijnen op het werk heeft Magnanni geklede schoenen in veel verschillende kleuren. Oké, laten we eerlijk zijn, niet elke man is fan van een pak, maar Magnanni schoenen maken het helemaal af! Zorg voor de juiste kleur schoenen onder je pak. Zwarte schoenen zijn altijd goed, maar bruine schoenen kunnen, met uitzondering van een zwart pak, ook vaak onder een pak. Houd je niet van veters? Magnanni heeft ook schoenen die door middel van een gesp gesloten kunnen worden!

Casual
Is een pak op je werk niet noodzakelijk? Dan wordt er uiteraard verwacht dat je goed gekleed op je werk komt. Draag bijvoorbeeld een chino met een overhemd. Dit is perfect te combineren met loafers. Loafers, ook wel instappers, staan zakelijk en zijn gemakkelijk te dragen. Je hebt geen last van veters of riempjes. Instappen en gaan! Belangrijk om te onthouden, draag onzichtbare of geen sokken in loafers.

Comfortabel
Wanneer je gaat genieten van een vrije middag, heeft Magnanni een collectie comfortabele sneakers. Deze sneakers zijn leuk te combineren met een spijkerbroek en een polo. Zo kom je tóch goed en netjes voor de dag en het loopt nog eens lekker ook! Is je broek smal aan de onderkant? Draag dan onzichtbare of geen sokken in de sneakers.

Zo zie je maar weer, Magnanni is een schoenenmerk voor elke gelegenheid!