Ben jij al bekend met het Nederlandse merk Muchachomalo? Het merk werd onlangs toegevoegd in onze webshop en hoewel ik het merk al wel kende, besefte ik nu pas wat voor gave items het Nederlandse merk in hun assortiment heeft. Ook zag ik dat Muchachomalo veel meer heeft dan alleen onderbroeken voor heren! Ben jij ook benieuwd naar alle kleurrijke items van het merk en hoe Muchachomalo is ontstaan? Lees dan snel verder!

Muchachomalo boxers

De Nederlandse lingeriehandelaar Shirley Schoonebek bevat in haar jonge jaren verschillende lingeriewinkels in Amsterdam. Toch miste zij een bepaald soort boxer. Een onderbroekenmerk met een verhaal, met een uitgesproken verhaal, een merk om over na te denken. Ze kon geen merk vinden zoals deze en besloot – zo onbevreesd als ze is – zelf haar eigen onderbroekenmerk op te richten. Zo is het merk Muchachomalo geboren. Haar eerste collectie werd gelijk een inspirerende en unieke collectie, de prints werden namelijk in samenwerking met verschillende kunstenaars ontworpen. Het merk vaart niet mee op bestaande en nieuwe trends, maar bepaalt haar eigen koers. Dit is ook wat het merk zo uniek maakt.

Muchachomalo dames

Inmiddels is het merk uitgegroeid tot één van de grootste ondermode merken van Nederland. Ook zet Shirley voet in Europa, Azië en Amerika met haar eigen ondermode merk. Omdat het merk zo’n groot succes was, werd er besloten om ook uit te breiden met een dames- en kindercollectie. Deze collecties zijn minstens net zo populair als de mannenlijn! Vrolijke kleuren, drukke printjes, een verfijnde afwerking en uitmuntende kwaliteit is wat je van Muchachomalo kunt verwachten. Daarnaast krijg je ook nog eens bij elke aankoop van het merk 2 jaar garantie!

Muchachomalo sale

To Be Dressed is trots één van de officiële verkooppunten van het Nederlandse ondergoed merk. Of je nu op zoek bent naar heren boxers, dames ondermode of kinder zwemkleding: je vindt het allemaal in de Muchachomalo sale op To Be Dressed. De kortingen in onze outlet kunnen oplopen tot wel -80! Deze kans kan je toch niet laten liggen? Als je liever met het nieuwste van het nieuwste wil lopen, kun je ook altijd terecht bij de nieuwe collectie van het merk. Voor ieder wat wils!