Neon kleding is back!

  • neon

Neon kleding is back!

Neon maakt in 2019 weer een grote comeback! Als we de Milaan Fashion Week moeten geloven, kunnen we er dit jaar echt niet meer omheen. Wij zijn fan van de felle kleurtjes en vooral tijdens de zomer, maar niet iedereen is blij met de comeback van neonkleurige items. Geen paniek, wij geven jou de beste tips om neon te combineren.

1. Accessoires

Wanneer je een neonkleurige accessoire kiest is het belangrijk dat je de rest van je outfit rustig houdt. Wist je bijvoorbeeld al dat knal geel super leuk is bij nude tinten? Zeker het proberen waard dus! Denk aan sieraden, een riem, tas of een mooie clutch in een opvallende kleur.

2. Neon kleding

Wil je het groter aanpakken dan accessoires en gaan voor voor een neon kleding stuk? Dan heb ik een tip voor jou! Je kunt het beste de rest van je outfit zwart of een andere kleur houden, door op deze manier te combineren blijft je outfit classy en wordt het niet rommelig.

3. Schoenen

Speel je het liever op safe? Kies dan voor neonkleurige schoenen! Combineer je basic outfit met een paar vette statement schoenen. Een ding weten wij zeker, met deze kleur val je sowieso op!

Neon sale

Heb je na het lezen van deze blog, spontaan zin om neon te shoppen? Neem dan snel een kijkje in de shop van To Be Dressed! Bij ons is er namelijk altijd sale, waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel -80%. De collecties in onze shop worden elke dag aangevuld, hierdoor kan het soms voorkomen dat er vandaag niks voor jou bij zit, maar morgen wel! Houd daarom onze website goed in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van de laatste koopjes en nieuwste items!

Je shopt bij ons prachtige neon items van bekende merken. Neem dus snel een kijkje want op=op!

Door |februari 2nd, 2019|Fashion trends, Sale, trends|0 Reacties