Bijna iedereen kent dit stoere kledingmerk wel. De iconische jassen en andere items zijn niet meer te missen in het straatbeeld van nu. Ik heb het natuurlijk over het prachtige merk Nickelson. Maar weten we ook de geschiedenis van dit mooie merk?

Nickelson

Nickelson is opgericht in 1985 door Eddy Amann en is vernoemd naar zijn zoon Nick (Nickelson staat voor “Nick de zoon”). Nick heeft het familiebedrijf in 2004 overgenomen. Na deze stap is het merk getransformeerd tot een internationaal fashion merk in en buiten Europa. Op de dag van vandaag is het stoere merk verkrijgbaar in ruim 20 landen en te koop in meer dan 1200 winkels. Nick heeft, met visie op de toekomst, een nieuw design team geïnspireerd en naar een hoger niveau gebracht met de introductie van de Nickelson Three-Zero lijn. Nick is nog lang niet klaar met het ontwikkelen van het merk en heeft nog ontzettend veel plannen die we zeker in de toekomst gaan zien!

Ook een ontzettend leuk weetje is dat Nick de partner is van Josh Veldhuizen (de oprichtster van Josh V). Een echt mode koppel dus!

Nickelson jas

Nickelson is eigenlijk voornamelijk bekend geworden door hun jassen. De jassen waren een paar jaar geleden ineens een mega trend en werden door bijna iedereen gedragen. Vanaf dat moment begon het merk hard te groeien en kregen we steeds meer van dit gave merk te zien. De jassen van dit prachtige merk zijn stoer, maar zitten vol met details, dit zorgt ervoor dat de items er ook stijlvol uitzien. Het merk heeft een dames, heren en kindercollectie. Voor het hele gezin kun je dus terecht bij dit prachtige merk!

Het merk heeft een ruime collectie waar ; jassen, shirts, sweaters, blouses en overhemden, broeken en rokken, sportkleding en accessoires in zitten.

Nickelson outlet

Bij To Be Dressed bieden wij aan ruim assortiment een mooie Nickelson kleding. Bij ons is het altijd sale, waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel -80%. De collecties worden elke dag aangevuld, het kan dus zomaar zijn dat er vandaag niks leuks voor jou bij zit, maar morgen wel. Houd onze website daarom goed in de gaten voor de laatste koopjes!