Mijn favoriete sieraad is eigenlijk sinds jaar en dag al de oorbel. Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik mijn eerste gaatjes kreeg of mijn eerste oorbellen droeg. Een paar jaar terug ben ik ook voor een tweede gaatje in mijn oren gegaan en stiekem zal ik er nog wel meer bij willen. Oorcandy, zoals het dragen van oorbellen tegenwoordig ook wel genoemd wordt, is een trend die nooit voorbij gaat. In deze blog neem ik je mee in de wereld van de oorbellen.

Zilveren oorbellen

Zilveren oorbellen zijn persoonlijk mijn favoriet. Ik weet dat in 2018 de gouden kleur het heeft gewonnen van zilver, maar ik blijf trouw aan zilver. Al mijn sieraden zijn zilver en daarom vind ik het lastig om helemaal om te schakelen naar goud. Daarbij vind ik zilver gewoon erg mooi, classy en passen bij elke outfit. Veel mensen zijn of een zilver type, of een goud type. Om erachter te komen welk type jij bent, moet je gewoon eens een paar gouden en zilveren sieraden dragen en kijken wat jij mooier bij jezelf vindt staan.

Zoals ik al vertelde, heb ik in elk oor twee gaatjes. Ik wissel eens in de paar weken mijn earcandy af. Vaak switch ik tussen ringetjes en kleine knopjes. Grote ringen heb ik vroeger veel gedragen, maar nu doe ik meer mee met de minimalistische trend. Kleine zilvere ringetjes, ringetjes met bedeltjes eraan en kleine knopjes zijn de dingen die ik nu veel draag. Veel van mijn oorbellen shop ik gewoon bij To Be Dressed, want al mijn favoriete merken zijn te vinden in één handomdraai. Neem eens een kijkje bij mijn favoriete merken: My Jewellery, ETTIKA en Karma.

Gouden oorbellen

De gouden kleur in sieraden is immens populair geworden in een korte tijd. Voorheen werd goud vaak gezien als een kleur dat oudere mensen droegen, maar in 2018 werd duidelijk dat dit niet het geval is. Ik vind gouden sieraden ook echt prachtig, vooral in combinatie met een zwarte outfit. Goud heeft een mooie stralende kleur en kan je outfit heel mooi klassiek maken. De gouden trend is verder eigenlijk gelijk aan de zilveren oorbellen. Je ziet ook in 2019 weer veel minimalistische ringetjes, bedeltjes en kleine oorknopjes. Benieuwd naar het assortiment gouden oorbellen bij To Be Dressed? Neem dan eens een kijkje in onze gouden oorbellen outlet. Ik geef je de garantie dat je vind waar je naar op zoek bent!