Een Philipp Plein shirt is je de laatste tijd vast niet ontgaan. De kleding van het jonge, razend, populaire merk bevindt zich in het hoogste prijssegment het is namelijk luxe streetwear. Maar you love it or you hate it. Sommige mensen vinden de prijzen van het merk schandalige, maar Philipp Plein besteelt heus zijn klanten niet. Wil je weten waarom een Philipp Plein shirt zo duur is lees dan verder! 

Philipp Plein shirt

Het stoere merk is vernoemd naar de ontwerper Philipp Plein. De kleding van het merk valt onder het hoogste prijssegment, dat krijg je als je er als bedrijf voor kiest kleren te laten produceren in Italië in plaats van in lagelonenlanden. Een Philipp Plein shirt is ongeveer verkrijgbaar vanaf 300 euro. Maar waarom? De prijs van de kleding reflecteert het werk dat erin zit. Het merk verkoopt geen simpele zwarte T-shirts. Een Philipp Plein shirt heeft borduursels, Swarovski stenen en applicaties. Het cijfer 78 komt vaak terug op de kleding van Philipp Plein. Dit getal is typerend voor het merk, omdat 1978 het is geboortejaar van Philipp Plein zelf. De items van het merk zijn kenmerkend, omdat de merknaam er altijd groot opstaat. Waarom Philipp Plein dat doet is simpel. Mensen kopen dure spullen om er mee te showen. Als je een iconisch product hebt gecreëerd zou het niet nodig zijn, maar dat is niet aan de orde.

Philipp Plein schoenen 

Bij de schoenen geldt precies hetzelfde verhaal. We nemen als voorbeeld een paar schoenen van 875 euro. Volgens Plein zelf een volstrekt redelijke prijs. Het schijnt dat aan de schoenen het minste wordt verdient. Alleen een schoenendoos van Philipp Plein kost al 35 euro. Het nappaleer van de schoenen hebben een speciale behandeling gekregen. De schoen is matzwart, want daar houden mensen volgens het merk van. Zal er ooit een goedkope lijn komen van Philipp Plein? Het antwoord van de ontwerper hierop is nee, want ook niet iedereen kan een Ferrari betalen.

Philipp Plein sale

Bij To Be Dressed betaal je nooit de hoofdprijs voor het gave merk Philipp Plein. Bij ons in de shop is er namelijk altijd sale, waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel -80%. Je hoeft bij ons dus nooit meer de hoofdprijs te betalen voor jouw favoriete merken. Heb je vandaag niks kunnen vinden in de collectie van jouw favoriete merk? Wees dan niet getreurd! De collecties in de shop worden namelijk elke dag aangevuld, waardoor het kan voorkomen dat er vandaag niks voor jou bij zit, maar morgen wel! Houd onze site dus goed in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van de laatste koopjes en nieuwste items!

Heb je écht niks kunnen vinden in de collectie van de Philipp Plein sale? Neem dan ook eens een kijkje bij Dsquared2 of Kenzo voor nog meer gave kledingstukken!