Je kan nooit genoeg schoenen hebben staan in je kast. Want met een paar mooie schoenen kan je als persoon iets over jezelf vertellen. Een stoere sneaker zorgt namelijk een hele andere uitstraling dan een elegante schoen met een subtiel hakje. Het is daarmee dan ook de basis voor elke outfit. Zo heeft het merk Nero Giardini een veelzijdig assortiment met vrouwelijke, elegante laarsjes met een stevige hak of een stoer paar sneakers.

Het schoenenmerk vindt zijn oorsprong in 1975, waar voorheen onder een andere naam werd opgericht. Het merk produceerde op het aller eerste begin schoenen voor andere merken, maar na een nieuwe inrichting van de organisatie, werd er besloten om het eigen merk Nero Giardini op te bouwen tot een sterk merk. En dat is gelukt! Inmiddels is het een bekend merk geworden en groeide het uit tot een van de grote speler in de schoenenbranche. Tegenwoordig maakt de organisatie maar liefst 12.000 schoenen per dag!

Nero Giardini schoenen

Bij Nero Giardini staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om de hoge kwaliteit van alle items te kunnen blijven garanderen worden de schoenen van Nero Giardini ontworpen en gemaakt in het prachtige Italië. Alle Nero items zijn gemaakt van kwalitatief goed leer. Daarnaast zijn de voering en de comfortabele binnenzool vaak ook van leer gemaakt zodat je van optimaal comfort kunt genieten.  De keuze voor dit prachtige merk staat gelijk aan een keuze voor kwaliteit!

Giardini shoes online

De Nero Giardini schoenencollectie bestaat het gehele jaar door uit mooie laarsjes, prachtige sandalen en sneakers. Goed om te weten is dat alle schoenenheerlijk lopen. Ook hebben de luxe sneakers een uitneembaar voetbed. Door dit losse voetbed kun je eenvoudig je eigen steunzool in de schoenen leggen waardoor je nog meer comfort zult ervaren.

Nero Giardini Sale

Ben jij enthousiast geworden over dit fantastische merk? Bij To Be Dressed is het het gehele jaar door Nero Giardini sale. Je shopt gemakkelijk online de mooiste item tegen een prachtige prijs. De kortingen kunnen soms zelfs oplopen tot -80%. Dus houdt de site goed in de gaten en wie weet loop jij binnen kort op een prachtig paar nieuwe schoenen.