De Nederlandse zusjes Marie en Julie Reinders timmeren aardig aan de weg met hun kledinglabel Reinders. Het merk werd bekend door hun bekende tracking suits en heeft sinds hun oprichting aardig aan de weg weten te timmeren. Niet alleen bekende Nederlanders, maar ook internationale celebrities zoals Hailey Bieber en Bella Hadid worden regelmatig gespot in Reinders kleding. Ook ik ben dol op het merk Reinders en in deze blog vertel ik je waarom!

Reinders kleding

De twee zusjes volgden de opleiding detailhandel en mode toen zij benaderd werden door Dennis van Den Horn, oprichter van het bekende merk Airforce. Hij zag iets in de meisjes dat niemand anders nog had gezien en wilde samen met de Julie en Marie een nieuw merk opzetten. De naam Reinders komt natuurlijk van de achternaam van de twee zusjes. Het merk is nog maar vier jaar oud, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit het modebeeld. Elke nieuwe collectie explodeert en is nog groter en extravaganter dan de vorige. Volgens de twee zusjes is Reinders hét antwoord op de combinatie van high fashion en high street fashion, maar dan gewoon lekker betaalbaar.

De zusjes hebben een unieke kijk op mode en kleding en dat maakt hen juist ook uniek. Elk kledingstuk dat ze ontwerpen, dragen ze zelf ook. Door de kleding van de Reinders zusjes te dragen leer je de zusjes ook kennen. Ook staan ze beide model voor elke Reinders collectie. Vroeger deden Julie en Marie al veel modellenwerk, maar omdat ze te klein waren en volgens veel bureaus niet de goede maten hadden, kregen ze niet de opdrachten toegewezen die ze écht graag wilden.

Reinders sale

Bang voor ruzie, zijn de zusjes niet. Ze zijn enorm close en willen beiden van Reinders een groot internationaal succes maken. Het is voor de zusjes een droom als Kim Kardashian ooit in Reinders kleding loopt. Reinders is in zo’n korte tijd zo groot geworden, dat dit doel inmiddels wel realistisch is te noemen.

Ben jij ook zo’n fan van het merk Reinders? To Be Dressed heeft een enorm groot aanbod aan Reinders kleding, waarvan het grote deel ook nog eens altijd in de sale is. De kortingen kunnen op lopen tot wel -80%! Ook voor de nieuwste collecties kun je terecht bij To Be Dressed. Neem dus snel een kijkje in onze Reinders outlet en schitter binnenkort in een nieuwe outfit van Reinders!