Ken jij het razend populaire merk Reinders al? Het merk is een Nederlands modelabel ontworpen door de tweelingzusjes Julie & Marie Reinders. Door hun verschillende gedachten over mode het een groot succes geworden. Het merk verkleint de kloof tussen high en en high-street fashion. De kracht ligt bij de luxueuze materialen voor betaalbare prijzen gecombineerd met mooie en elegante items. Met de uitgesproken style en herkenbare looks heeft Reinders in een korte tijd een sterk imago gecreëerd. 

Reinders

De namen Julie & Marie vast wel voorbij horen komen. In 2015 is de tweeling begonnen om nieuwe kleding voor dames te gaan ontwerpen. Vanaf kleins af aan zijn de dames al in de modewereld te vinden, als kleuters stonden ze namelijk al als model voor grote merken. Het opzetten van een eigen kledingmerk, was een grote uitdaging maar voor hun een manier om de achternaam Reinders door te geven aangezien hun vader alleen dochters heeft gekregen. Het merk werd een groot succes, wat toe te wijden is aan het totale plaatje. Een super knappe tweeling, leuke kleding en ook nog eens goede samenwerkingen met bekende Nederlands zoals Monica Geuze en Romee Strijd.

Reinders kleding

De nieuwe collectie dameskleding van het merk is nu online verkrijgbaar bij ons, hoe leuk! De zusjes Marie en Julie doen ieder seizoen hun best om weer een geweldige collectie met zeer gewilde items te creëren. De kleding wordt altijd gemaakt van fijne materialen en gedurfde kleuren die de boventoon voeren. Een populair item van het merk zijn de tracking trainingspakken met het logo op de zijkant, deze pakken zijn ideaal om in te reizen. Wil je een comfy sweater of een flair pants met glitters? Reinders heeft het allemaal! en Wist je trouwens al dat er nu ook een nieuwe geurlijn van het merk op de markt is? Met dit merk zie je er goed uit en ruik ook nog eens lekker.

Reinders sale

Moeite met het vinden van artikelen van Reinders? To Be Dressed werkt samen met een heleboel winkeliers in heel Nederland die zorgen voor ons aanbod in onze webshop. Hierdoor verschilt ons aanbod van dag tot dag. Daarnaast krijg je bij To Be Dressed nog een klinke korting ook, die soms wel kan oplopen tot -80%.

Heb je niet kunnen vinden wat je zocht in onze Reinders outlet? Neem eens een kijkje in vergelijkbare merken outlets zoals SupertrashCatwalk Junkie en Jacky Luxury.