De kleur rood is natuurlijk onlosmakelijk verbonden aan de liefde. In sommige Zuid-Europese landen als Spanje en Italië is het zelfs traditie om rode lingerie onder je outfit te dragen op oudejaarsavond, want volgens de traditie zal dit geluk en liefde brengen in het nieuwe jaar. In Nederland heeft rode lingerie niet echt een betekenis, behalve dan op Valentijnsdag… 😉

Waarom rood op Valentijnsdag?

Rood en de liefde, zoals ik al zei is dat een echte match made in heaven. Rood is de kleur van passie, temperament en erotiek. Naast zwart is het de kleur die het meest gekocht wordt voor lingerie. Zelf koop ik ook graag roodgekleurde lingerie, het springt er altijd uit in een lingeriewinkel. De warme rode kleur is mooi bij elke huidtint en ook bij vollere vrouwen staat rood doorgaans prachtig. Rood is een kleur die passie, gevoelens en liefde stimuleren en daarom is rood dé perfecte kleur voor jouw sexy lingerie.
Tip: Rood is niet alleen de meest verkochte kleur omdat het een sexy kleur is. Rode lingerie schijnt namelijk niet door bij witte kledingstukken. (Ja, echt waar!)

Rode lingerie

Is het niet helemaal jouw ding om je partner te verrassen met rode lingerie? Dat kan natuurlijk en gelukkig zijn er nog veel meer mogelijkheden om je partner te verrassen op Valentijnsdag! Als je toch een beetje die lustgevoelens op wil wekken kan je natuurlijk gaan voor een mooi rood shirt of een rode blazer. Een mooie outfit kan namelijk net zo sexy zijn als een lingeriesetje! Check snel onze outlet voor al onze rode items. Je kan bij To Be Dressed altijd in de sale shoppen, de kortingen lopen op tot wel -80%! Op zoek naar lingerie, maar hoeft het niet perse de rode kleur te hebben? Neem dan een kijkje in onze ondermode outlet. Zo maken we er samen een liefdevolle, spannende én sexy Valentijnsdag van!