“I have enough shoes, I don’t need to go shopping”, said no woman ever. Een vrouw kan noo4c991404-3d8b-6bf5it genoeg schoenen hebben. Mocht je nou denken wat mis ik nou echt in mijn schoenen collectie, hier een lijstje met schoenen die elke vrouw zou moeten bezitten!

Zwarte pump, uiteraard mogen deze tijdloze black heels niet missen in jouw kledingkast. Leer of suède maakt niet uit, ze maken bijna elke outfit af! Michael Kors ~ Zwarte pump (check het detail in de hak van deze high heel, super gaaf)

Hoge laarzen, helemaal in, ook op het moment. Super leuk over een mooie strakke jeans (helemaal handig als de broek een beetje aan de korte kant is natuurlijk) maar  het staat ook heel tof onder een wat korter jurkje.

Hakken met een bandje, ik zeg het eerlijk hier moet je wel de benen voor hebben. D7258c376-14b8-80a1eze hakken kunnen je benen namelijk erg afhakken waardoor je benen kleiner en dus dikker lijken. Verder heel leuk te combineren met een lange jurk.

Instapper, sowieso al ideaal voor het dagelijks leven. Het is heel belangrijk dat elke vrouw zoiets in haar kast heeft. En je kan ze zo simpel mogelijk krijgen tot alle kleuren van de regenboog met allerlei kraaltjes noem maar op. Kenzo ~ Instapper

Schoenen, schoenen en nog eens schoenen!

Dichte hak, er zijn natuurlijk ook koude winterdagen waarop een vrouw ook graag hakken wil dragen. And again heel belangrijk voor in je kast. Heel tof met een mooie jeans.

Puntige pumps, tijdloos. Ja je tenen moeten er zeker even aan wennen maar je moet er wat voor over hebben hé. Heerlijk voor een avond uit!

Sneakers, een paar schoenen die niet moet missen in zowel de vrouwen als de mannen kledingkast42e0ca7a-e11c-0ed1. Lopen heerlijk, zien er vaak hip en sportief uit. Kortom ideaal om aan je collectie toe te voegen.

Dieren print pumps, wie wil ze nou niet? Perfect onder een saai jurkje. Maar wanneer je het aandurft ook goed te combineren met andere prints in je kleding. Denk dan niet aan een andere dieren print maar aan een wat zachter streepje bijvoorbeeld. Alberto Gozzi ~ Slangen print pump

Platte sandalen, top voor een casual dagje. En natuurlijk een must-have voor in elke schoenen collectie. Waar is een vrouw zonder haar sandaaltjes?