Het Spaanse schoenenmerk Magnanni is een echt familiebedrijf. Ooit opgericht door Pascual, de vader van de huidige eigenaar, is het schoenenmerk uitgegroeid tot een wereldwijd bekend premium schoenenmerk. De tradities, het vakmanschap en de liefde voor het ontwerpen en vervaardigen van de schoenen is echter nooit verdwenen.

De traditie van Magnanni

De vader van Pascual was een schoenmaker, die zijn zoon op vroege leeftijd liet kennismaken met het vak. Pascual viel als een blok voor het vak en deze liefde zorgde ervoor dat hij nog voor zijn twintigste levensjaar hoofd designer werd bij het toen nog anders genoemde Blangar. Onder de leiderschap van Pascual kreeg het bedrijf een totale omslag. Pasual creëerde een veel elegantere en luxere lijn schoenen en besloot de naam van het bedrijf te veranderden naar het huidige Magnanni.
Vandaag de dag is het Spaanse merk nog steeds een familiebedrijf en wordt het geleid door Pascual’s zoon, die het werk van zijn vader doorzet in elke nieuwe collectie die Magnanni uitbrengt.

 

Magnanni schoenen online

Het vakmanschap van Magnanni schoenen

De Spaanse mannen zijn geboren voor het vak van schoenmaker. Ze zijn opgegroeid in de fabrieken en hebben nooit aan iets anders gedacht. Al op jonge leeftijd werden zij verliefd op de geluiden van de draaiende naaimachines, het slaan van de hamers en de manier waarop de schoenen in de groene dozen werden verpakt.
De manier waarop het bedrijf schoenen ontwerpt, is niet voor iedereen weggelegd. Door de precisie en het oog voor detail is het klusje niet echt voor de ongeduldige onder ons. Gelukkig zijn de mannen perfect in het omzetten van een schoen op schets naar een echte schoen aan je voet.

Magnanni sale

De schoenen zijn door het uitstekende comfort, perfect afgewerkte details en het unieke vakmanschap niet de goedkoopste schoenen die er zijn. Maar wanneer je een schoen koopt van dit vooruitstrevende merk weet je wel zeker dat je een prachtige schoen aan je voet hebt, die met alle liefde van de wereld is gemaakt, speciaal voor jou. Wat denk jij van een populaire cognac kleur schoen van dit prachtige merk? Dit is één van de meest populaire kleuren onder de liefhebbers. Wat een geluk dat wij Magnanni uitverkoop hebben!
Misschien ben jij meer een fan van wat modernere schoenen, en ook die ga je uiteraard vinden in onze Magnanni schoenen sale. Bekijk ons gehele aanbod in de Magnanni outlet en laat je inspireren door het prachtige Spaanse vakmanschap!