Het is misschien nog een beetje vroeg, maar de trends voor Spring 2017 zijn uiteraard al gespot tijdens de New York Fashion Week. Ondanks dat het nu nog koud is zijn wij al aan het voorbereiden op de lente en de trends die daarbij horen. En waarom niet nu al weten wat er in de mode zal zijn voor Spring 2017. Zo kun jij nu al je garderobe aanpassen op de nieuwste trends van dit jaar! 

Super Stripessuper stripes

Gewaagd, helder en verschillende texturen, de strepen van deze lente zijn net een bol energie in de saaie wereld.  Terwijl ze ook in alle kleuren van de regenboog komen zijn de favorieten toch wel de grafisch primaire kleuren met simpele zwarten tinten er doorheen.

50 shyellowades of yellow

Had je het al opgegeven met de vrolijke gele kleuren? Bang dat een bepaalde toon net niet bij je huidskleur zou passen? Wees gerust, deze lente komen alle mogelijke gele tinten weer tevoorschijn. Van het allerlichtste geel tot aan het meest knallende en oog prikkende geel, alles kan komende lente!

Tuin Feestje!floral

Ik weet het, ik weet het: baanbrekend. Maar in alle ernst, de bloemen van het seizoen voelen vrouwelijkheid aan en bloeien op, op lange, gelaagde rokken, ruffled jumpsuits en volumineuze mouwen.

Off the shoulder

Als het dit seizoen niet off shoulder is dan is het niet goed, volgens een paar van onze meest favoriete designers tijdens de fashion week! Dus trek je off shoulder tops/jurkjes en jumpsuits maar uit de kast!

Bra Tops

Voor de vrouwen met voldoende zelfvertrouwen (en niet al te grote borsten) zullen er eindeloze mogelijkheden zijn komende lente om de definitie van Crop-Top zijn ware identiteit te geven en de ‘top’ helemaal over te slaan. Lingerie-achtige kledingstukken werden op de New York Fashion Week gecombineerd met avond rokken, cropped jeans, strakke pakken en meer. Dus wie durft?

Heerlijke mode voor een heerlijke tijd van het jaar, alleen we moeten nog wel even wachten.