De trend die het ondertussen al een paar jaar erg goed doet, de streepjes! Je ziet ze overal en op alles. Het is helemaal hot, eerst alleen op shirts, jurkjes of truien maar nu ook gewoon op schoenen of broeken noem het maar op en het is wel te vinden met streepjes. Persoonlijk ben ik erg fan van de streepjes en denk dat ik zeker 15 kledingstukken met streepjes in mijn kast heb liggen. Probeer er maar eens op te letten en zult zien dat je dan pas door hebt hoeveel mensen deze trend wel niet dagelijks dragen!

Het leuke van gestreepte kleding is dat je het heel gemakkelijk kunt combineren. Je kunt je basic look er mee opfleuren maar je kunt het ook combineren met andere soorten streepjes of printjes. Ook dit is helemaal in de mode, al moet ik zeggen dat je het wel moet durven. Verder zijn gestreepte kledingstukken in heel veel verschillende kleuren te verkrijgen en niet alleen zwart wit zoals de meeste zullen denken. Speciaal voor jou heb ik wat toffe gestreepte items op een rijtje gezet.

Streepjes ideeën:

streepjes

Hierboven zie je drie voorbeeldjes van leuke maar ook simpele streepjes tops voor de dames. De eerste is een rood/wit gestreept shirtje van het merk Vero Moda. Je shopt dit shirt nu met -20% korting!

Het tweede shirt is een shirt van Catwalk Junkie. Dit is een zwart/wit gestreept shirt met een wit kraagje. Deze shop je met maar liefst -49% korting.

Het laatste shirt is een shirt van het merk Sisters Point en shop je met wel -40% korting. Het is een zacht/roze gestreept shirt met wat kortere mouwen en een kolletje.

streepjes

Ook voor de heren heb ik een aantal basic streepjes shirts op een rijtje gezet. Als eerste zie je een rood/zwart gestreepte trui van het merk Scotch & Soda. Deze koop je nu met -37% korting!

Het tweede t-shirt is een zwart/wit gestreept shirt van het merk Selected Homme. Deze kan je al shoppen met -30% korting.

Als laatste zie je een shirt uit de collectie van Anerkjendt. Dit is het blauw/witte gestreepte shirt met een korting van -30%

Love them all!